opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Hvorfor varme hveder?


Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag"

Hvorfor varme hveder? fordi i gamle dage var det en arbejdsfri bede og bodsdag. Derfor skulle bagerne også have fri, og kunne altså ikke bage brød på selve dagen. Derfor bagte de hvedetvebakker aftenen før, som folk kunne købe for at spise og varme op dagen efter

Hvorfor varme hveder?, tilføjet af : Tanja Thingmann Stryhn Nørregaard






Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gullasch med kartoffelmos     Færøsk æblekage     Grillspyd     Ovnbagte tomater med Bacon/oste-fyld     HALVE BAGTE KARTOFLER MED LÆKKER DRESSING     Rejeroulade med spinat.     Fine boller     Pærer med After Eight Chokolade     Engelsk Rabarberkage.     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Hakket Oksekød med Hvidkål     Raclette med det hele     Tunmousse      Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Rejer al pil pil     Bøf stroganoff med kartoffel-sellerimos (sund version)     Chili Con Carne (De Luxe)     Fyldt mørbrad i parmasvøb m. champignonsovs.     Grydestegte ribletter.     drømmekage i bradepande     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]