opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pollo con mole negro Oaxaca

Pollo con mole negro Oaxaca

Pollo con mole negro Oaxaca
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(76)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.410
Visninger
120
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
6 hanekyllinger á 2200 g. eller 1 kalkun ca. 13 kg. 2 løg, 1 hvidløg og suppe visk.
500 g sort chile chilhuacle eller ancho
500 g rød chile chilhuacle eller guajillo
500 g chile mulato
500 g. chile pasilla
4 tortillas ristet
100 g. frø fra rød chilhuacle chiles eller guajillo
1 kilo svinefedt, smør eller olie
4 store løg, skåret i skiver
2 hele hvidløg afskallet (ca.20 fed)
4 plátano macho, skrællede i skiver (madbanan)
600 g. brød i terninger
200 g. ristede sesamfrø
200 g ristede peanuts
200 g. valnødder
300 g mandler smuttede for skin
200 g. græskar kerner
200 g. rosiner
4 kg. tomater (flådede dåse tomater kan bruges drænet)
2 kg. tomatillos (fra dåse kan bruges drænet)
2 tsk. muskatnød revet
2 kanelstænger knust
2 tsk. oregano
2 tsk. timian
2 tsk. merian
2 tsk. anis knust
1 tsk. spidskommen knust
10 nelliker knust
10 allehånde knust
200 g. rørsukker
12 grillet avocado blade
500 g chokolade metate Oaxaca (eller 70/80 % mørk chokolade)
salt efter smag


SÅDAN GØR DU
Kalkun eller kyllinger skylles og renses evt. tag skindet af, delt i position stykker, sættes til at koge med rigeligt vand, når det koger skummes, tilsæt løg, hvidløg, suppevisk og salt efter smag. Kogetid ca. ½ time, tag kyllingerne, løg suppevisk op, skum fedtet som kan bruges som erstatning for noget af svinefedt/smør eller olie.
Tør chiles med en fugtig klud og rens chiles for frø. Rist chile på en tør pande, og steg dem, indtil de får farve 5-10 sek. og derefter sat i blød i varmt vand i 30 min. hæld vandet fra og sæt i blød 30 minutter i koldt vand, blend dem med bouillon, I halvdelen af smørret /fedt svits løg og hvidløg og de skivede bananer sæt til side, svits resten hver for sig, brød, sesamfrø, mandler, jordnødder, valnødder, græskarkerner, rosiner og chile frø, tortilla, blend det sammen med muskatnød, kanel, oregano, merian, timian, anis, spidskommen, nelliker, allehånde, og pres det i gennem en sigte, det tilbageblevne blendes med lidt bouillon og gentag processen. Tomaterne er kogt sammen med tomatillos med salt til skindet sprækker. Flå kun tomaterne. (så frem du bruger tomater og tomatillos fra dåse drænes de for væske) blendes til puré. Brug kun den nødvendige mængde bouillon til at blende så molen ikke bliver for tynd.

I en gryde tilsæt det resterende fedt/smør og kog det blendede og tilsæt evt. bouillon, når det koger tilsæt chokolade, sukker, og avocado blade, koges i ca. en time over svag varme under jævnlig omrøring for at forhindre stikning. Tilsæt kalkun/kylling og kog 15-30 minutter. Fjern før servering avocado blade.
SERVERING
Serveres på stor tallerken, sesamfrø og creme fraiche på molen Tilbehør: Stegte bønner, mexicanske ris eller hvide ris og guacamole div. salsa (kontakt mig for oplysning på anskaffelse af ingredienser i Danmark)
SPARERÅD
Retten smager næsten bedre dagen efter Mole (sovsen)kan købes færdiglavet tidsbesparende, og ingrediens indkøb. Til én kylling dividere med 6
Pollo con mole negro Oaxaca - 10067-Tomatillos,fra_højre,uskallet,_afskallet,_halveret.jpgPollo con mole negro Oaxaca - 10067-Avocado_blade.jpgPollo con mole negro Oaxaca - 10067-Plátano_macho.jpgPollo con mole negro Oaxaca - 10067-30_cm..jpgPollo con mole negro Oaxaca - 10067-080220122269.jpgPollo con mole negro Oaxaca - 10067-080220122270.jpg
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pollo con mole negro Oaxaca opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pollo con mole negro Oaxaca fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pollo con mole negro Oaxaca, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: sydhavskylling     Laks med citrus(grilkrydderi) med blomkål og broccolïmos     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     migas     Tunmousse      Pastaret i fad     Pandekager med Whisky     Brunch pølser,æg og bacon     Kvædemarmelade     Søde boller     Mælkesnitter     Nemme æbleskiver     Pangasius m. tomatpesto & råstegte rosmarinkartofler     billig, hurtig og lækker makrel ret     Hummersuppe     Karbonader i fløde/porre sauce     Lækker ratatouille     Pasta tærte     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fuglekvidder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]