opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marcaroni and Cheese luksusudgaven

Marcaroni and Cheese luksusudgaven

Marcaroni and Cheese luksusudgaven
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(40)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.354
Visninger
95
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Løg
Smør
4 spsk. mel
Pasta(enten konkylieskaller eller makaroni eller spaghetti)
ca. 150 g. revet Emmentaler
ca. 200 g. revet Cheddar
en lille pose Mozzarella
lidt Parmesan
1 l. Mælk
Peber
800 g. Pølser/skinke/kylling/ andet kød


SÅDAN GØR DU
1.sæt vand over og kog pastaen, den skal være al dente
2.Riv osten mens vandet varmer
3.Hak løget og skær kødet i stykker ismåstykker,hvis ikkedet allerede er det.
4.svits det finthakkede løg i smørret
5.tilføj peber og mel.
6.røres op som en opbagt sovs sammen med mælken.
7.når alt mælken er i, hæld halvdelen af osten i, lidt ad gangen. Sørg for at det du har puttet i er smeltet, før du putter mere i.
8.vent til sovsen er begyndt at småkoge, og tag den af varmen.den skal være lidt tyk.
9.ca. halvdelen af pastaen hældes i en bradepande, og halvdelen af sovsen hældes hen over
10.Kødet fordeles ovenpå
11.efterfulgt af resten af pastaen og resten af sovsen.
12.tilsidst drysses resten af osten hen over det hele.
13.varmes i ovnen i ca. 25 min. Ved 170 grader varmluft.
14. osten skal have en gylden overflade
SERVERING
serveres med lunt brød
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marcaroni and Cheese luksusudgaven fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marcaroni and Cheese luksusudgaven, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Kanelsnegle kagemand     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Fondue     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt grillet oksefilet     Helstegt Oksestriploin     Omelet m. skinke og ost     Orientalske koteletter     Mormors citronfromage     Fersken suppe (den er genial)     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Den bedste ungarske gullasch     Færøsk æblekage     Shredded kylling til burritos og taco     LCHF boller (cloud bread)     Chokoladekage på 5 min. i en kop     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]