opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond

Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond

Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(70)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.075
Visninger
118
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ris efter eget valg
1 pakke kyllingebryst
1 spsk olivenolie
1 porre
½ stilk bladselleri
1 lille løg
125 g hvidkål
5 champignoner
Knap ½ dåse bambusskud i strimler
2 jordskokker
3 tsk. smør
1 spsk maizenamel
1 spsk soya
Salt
Hjemmelavet fond ca. 1,5 dl

Fond:
0,5 liter vand
1 lille løg
2 gulerødder
Hvid peber
1 fed hvidløg
1/4 bundt persille
1/5 laurbærblad
Et lille drys tørret timian


SÅDAN GØR DU
Først laves fonden. Ingredienserne til denne skæres groft, fx kan hver ingrediens deles i 4 stykker. Alt lægges i en gryde, vandet hældes over og blandingen koges ved svag varme i mindst ½ time, gerne længere. Når fonden er færdig, tages den af varmen og sis med en almindelig køkkensi ned i en skål, hvorefter grøntsagerne kasseres.
Det er ikke al fonden, der skal bruges, men det er lettest at styre en lidt større mængde vand. Det overskydende kan evt. fryses ned i op til 3 måneder.
Tip: Fonden kan udelades og der kan anvendes færdigkøbt bouillon, hvis retten skal være hurtigere at lave. Den hjemmelavede fond er til hvis man ønsker et sundere måltid uden alle E-numrene.

Selve retten påbegyndes imens fonden koger. Start med at måle 1 tsk. smør op og stil det ved stuetemperatur. Kyllingen skæres i små, tynde stykker., så de kan spises uden brug af kniv. Porren og bladselleri skæres i tynde skiver, løget og kålen hakkes fint. Champignoner skæres i skiver, bambusskud i strimler hvis de ikke allerede er det fra dåsen.
Jordskokkerne laves som det første efter fonden. Skræl jordskokkerne og snit dem i skiver á ca. 0,5 cm. Læg dem på en stegepande med 2 tsk. smør og steg dem mens du vender dem ofte. Fortsæt til de er blevet brune og bløde, men stadig faste, og tag så panden af varmen.
Husk: Nu gælder det om at lynstege. Tilsæt ingrediens/ingrediensgruppe og steg i et par minutter mens du rører konstant. Næste ingrediens tilsættes, steges et par minutter under konstant omrøring og så fremdeles. Intet må nå at blive brunt.
Olien varmes i en gryde. Tilsæt ingrediens: kødet. Tilsæt derefter ingrediensgruppe: porre, bladselleri, løg og kål samtidigt. Tilsæt derefter ingrediensgruppe: champignon og 1,5 dl hjemmelavet fond. Vent på det simrer og lad det så simre et par minutter.
Smørret, der står ved stuetemperatur, røres sammen med maizenamel i en skål. Dette puttes ned i gryden med grøntsagerne og der røres uden ophold til retten er jævnet. Lad det koge en anelse i et par minutter og tilsæt så bambusskud. Derefter røres soya og salt i, og der røres til alt er varmt. Afslut med at tilsætte de stegte jordskokker og rør et par gange rundt. Server straks med ris til. Velbekomme.
SERVERING
Serveres umiddelbart efter tilberedning med ris til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Fondue     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Victoria-kage med fyld     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Kold avocadosuppe med fløde     Sellerifrikadeller de bedste.     Raclette med det hele     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Boller med olie     Banankage -uden fedt     Farmors æbleskiver     Majs kolber på grill     Flødestuvet spinat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]