opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum

Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum

Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(209)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum
20.077
Visninger
237
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 14.12.2017 Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum var dagens opskrift den 14.12.2017



DU SKAL BRUGE
Bunde 3 stk. 100 g smuttede mandler 7 æggeblommer 1 dl sukker 125g mel 1 tsk bagepulver 7 æggehvider 25 g smør til at smøre bagepapiret med. ½ dl. Madeira til at dryppe på bundene.
Hindbærmakron fyld:
250 g frosne hindbær
100 g makroner
2,5 dl Piskefløde 38%
Citroncreme:
200g Cremefraiche 38%
25 g flormelis
kornene fra 1 vaniljestænger
2 spsk citronskal

½ dl Madeira

evt.Marcipanovertræk
400 g overtræksmarcipan
Citroncreme:


SÅDAN GØR DU
Bunde: Rist mandlerne i en bradepande midt i ovnen ved 200 grader. Lad dem køle af og hak dem fint. Pisk æggeblommer og sukker til en "luftig" æggesnaps med en elpisker i ca. 5 min. Tilsæt de ristede hakkede mandler. Bland mel og bagepulver og vend det drysset gennem en sigte i skummet. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Tegn en cirkel efter en springform åpå 24ø på et stykke bagepapir. Vend papiret om og læg det på en bageplade. Smør bagepapiret med smørklatten. (skift papir efter hver bund). Kom ca. 1/3 del dej i den optegnede cirkel på bagepladen - glat dejen ud til et jævnt lag, ca. 1 cm tyk. Bag bundene, 1 ad gangen - til de er lysebrune og gennembagte ca. 10-15 min ved 200 grader. Lad dem køle af på en bagerist på papiret.

Hindbærcreme: Hak de frosne hindbær fint - evt. i en foodprocessor. Knus makronerne til pulver - evt. i en foodprocessor. Pisk fløden til en let skum og vend hindbær og de knuste makroner heri. Stil hindbærcremen tildækket i køleskabet indtil brug.

Citroncreme: Kom cremefraiche, flormelis, vaniljekorn og citronskal i en skål og pisk cremen stiv - ca. 3 min med en elpisker. Stil citroncremen tildækket i køleskabet indtil brug.
SERVERING
Læg en bund på et kagefad og dryp Maderia på bunden. Smør herefter ca. halvdelen af citroncremen på. Læg endnu en bund og gentag bare med hindbærmakronfyldet. Afslut med en bund øverst og rul enten marcipanlåg på, smør flødeskum på siderne og drys med revet citronskal, eller smør flødeskum på hele kagen og drys med citronskal og hakket mørk chokolade over hele kagen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Charlotte Schmidt
27.05.2016, 12:07
Hvor skal man gøre af den anden halvdel af citroncremen?

Charlotte Schmidt
27.05.2016, 11:48
Hvor skal man gøre af den anden halvdel af citroncremen?
 
Denne gode opskrift på Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Raclette med det hele     Hjemmelavede snebolde med marcipan og sprød chokolade     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Knasende chokolade cornflakes     Fersken suppe (den er genial)     Oldes Kokoskranse     Mormors Stegte sild i eddike     Børnenes kokoskugler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Marcipan med karamel og chokolade     Andebryst i ovn til mange     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     æbleskiver med gær     Trylledej (ikke spiseligt)     Fondue     Svampet kanelkage     Farmors æbleskiver     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]