Annoncering | Mobil/tablet version | 299 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.418 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum

Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum

Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(203)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum
13.663
Visninger
198
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tanja & Thor

var dagens opskrift 06.11.2016 Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum var dagens opskrift den 06.11.2016

DU SKAL BRUGE
Bunde 3 stk. 100 g smuttede mandler 7 æggeblommer 1 dl sukker 125g mel 1 tsk bagepulver 7 æggehvider 25 g smør til at smøre bagepapiret med. ½ dl. Madeira til at dryppe på bundene.
Hindbærmakron fyld:
250 g frosne hindbær
100 g makroner
2,5 dl Piskefløde 38%
Citroncreme:
200g Cremefraiche 38%
25 g flormelis
kornene fra 1 vaniljestænger
2 spsk citronskal

½ dl Madeira

evt.Marcipanovertræk
400 g overtræksmarcipan
Citroncreme:


SÅDAN GØR DU
Bunde: Rist mandlerne i en bradepande midt i ovnen ved 200 grader. Lad dem køle af og hak dem fint. Pisk æggeblommer og sukker til en "luftig" æggesnaps med en elpisker i ca. 5 min. Tilsæt de ristede hakkede mandler. Bland mel og bagepulver og vend det drysset gennem en sigte i skummet. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Tegn en cirkel efter en springform åpå 24ø på et stykke bagepapir. Vend papiret om og læg det på en bageplade. Smør bagepapiret med smørklatten. (skift papir efter hver bund). Kom ca. 1/3 del dej i den optegnede cirkel på bagepladen - glat dejen ud til et jævnt lag, ca. 1 cm tyk. Bag bundene, 1 ad gangen - til de er lysebrune og gennembagte ca. 10-15 min ved 200 grader. Lad dem køle af på en bagerist på papiret.

Hindbærcreme: Hak de frosne hindbær fint - evt. i en foodprocessor. Knus makronerne til pulver - evt. i en foodprocessor. Pisk fløden til en let skum og vend hindbær og de knuste makroner heri. Stil hindbærcremen tildækket i køleskabet indtil brug.

Citroncreme: Kom cremefraiche, flormelis, vaniljekorn og citronskal i en skål og pisk cremen stiv - ca. 3 min med en elpisker. Stil citroncremen tildækket i køleskabet indtil brug.
SERVERING
Læg en bund på et kagefad og dryp Maderia på bunden. Smør herefter ca. halvdelen af citroncremen på. Læg endnu en bund og gentag bare med hindbærmakronfyldet. Afslut med en bund øverst og rul enten marcipanlåg på, smør flødeskum på siderne og drys med revet citronskal, eller smør flødeskum på hele kagen og drys med citronskal og hakket mørk chokolade over hele kagen.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Charlotte Schmidt
27.05.2016, 12:07
Hvor skal man gøre af den anden halvdel af citroncremen?

Charlotte Schmidt
27.05.2016, 11:48
Hvor skal man gøre af den anden halvdel af citroncremen?


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lagkage med citroncreme og hindbærmakronskum, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet lakseside     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Grønne asparges med bacon     Mørbradgryde m. ris     Nachos m/kylling     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Krydder frikadeller     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Pastaret i fad     Hakket Oksekød med Hvidkål     Græske frikadeller     Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com