opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hønsesalat med atomiseret bacon

Hønsesalat med atomiseret bacon

Hønsesalat med atomiseret bacon
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(229)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hønsesalat med atomiseret bacon
8.458
Visninger
157
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Hønsesalat er en klassisk dansk spise, og mangt en bedstemor har sin egen særlige måde at kokkerere den helt rigtige udgave på. Denne version indeholder traditionen tro meget af det "gode", og er derfor ikke for de fedtforskræmte. Den passer perfekt til smørristet toast og en almindelig dansk hverdagspilsner.

DU SKAL BRUGE
250 g. mørkt kyllingekød
250 g. champignoner
125 g. bacon
1 skalotteløg
1 tsk. karry
1 tsk. ahornsirup
1 spsk. citronsaft
2½ dl. cremefraiche 9% / 18%
2 spsk. God mayonnaise
Lidt Frisk persille til pynt
Salt/Peber


SÅDAN GØR DU
Har man ikke mørkt kyllingekød ved hånden, kan man bruge f.eks. brystkødet på fuglen. Det er dog ikke nær så saftigt og mørt. Man kan med fordel tilberede en hel kylling dagen forinden og spise brysterne, men lade lår og det resterende kød overnatte i køleskabet til dagen efter. Har man ikke været så forudseende må man som det første tilberede kyllingekødet og lade det blive koldt. Når roen har lagt sig, snittes det i nogle små stykker.

Bacon steges sprødt på en varm pande. Hak skalotteløg og champignoner meget fint. Tag bacon af panden og lad den køle på en tallerken og steg så løg og svampe godt igennem i det varme baconfedt. Dette skal også afkøles, når det er tilberedt.

Kom et klæde eller en plastikpose om halvdelen af den sprøde bacon, fat en kagerulle, og slå på baconen til den er pulveriseret fint.

Nu kommes ingredienserne i en skål sammen med cremefraiche, mayonnaise, karry, citron saft, ahornsirup og salt og peber. Bland det hele sammen og smag den til. Den skal på en gang være cremet og frisk. Pas på ikke at komme for meget karry i - der skal blot være et strejf tilbage som det sidste efter en mundfuld synkes.
SERVERING
Pynt med lidt frisk persille og resten af baconen, og server med smørstegt toast og en iskold pilsner. Velbekomme.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hønsesalat med atomiseret bacon opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hønsesalat med atomiseret bacon med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hønsesalat med atomiseret bacon, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldes Kokoskranse     Røræg i ovn     Lækre småkager(Gantuccini)     Børnenes kokoskugler     Grov go'e boller     Gammeldaws æbleflæsk.     Mormors Stegte sild i eddike     Helstegt Oksestriploin     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Daim konfekt     Svampet kanelkage     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Konfekt med Bailey     Mandel-macipan småkager     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Knasende chokolade cornflakes     Nemme æbleskiver     Nissekræs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]