opskrifter
Søg i 12.549 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hønsesalat med atomiseret bacon

Hønsesalat med atomiseret bacon

Hønsesalat med atomiseret bacon
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(229)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hønsesalat med atomiseret bacon
8.159
Visninger
143
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Hønsesalat er en klassisk dansk spise, og mangt en bedstemor har sin egen særlige måde at kokkerere den helt rigtige udgave på. Denne version indeholder traditionen tro meget af det "gode", og er derfor ikke for de fedtforskræmte. Den passer perfekt til smørristet toast og en almindelig dansk hverdagspilsner.

DU SKAL BRUGE
250 g. mørkt kyllingekød
250 g. champignoner
125 g. bacon
1 skalotteløg
1 tsk. karry
1 tsk. ahornsirup
1 spsk. citronsaft
2½ dl. cremefraiche 9% / 18%
2 spsk. God mayonnaise
Lidt Frisk persille til pynt
Salt/Peber


SÅDAN GØR DU
Har man ikke mørkt kyllingekød ved hånden, kan man bruge f.eks. brystkødet på fuglen. Det er dog ikke nær så saftigt og mørt. Man kan med fordel tilberede en hel kylling dagen forinden og spise brysterne, men lade lår og det resterende kød overnatte i køleskabet til dagen efter. Har man ikke været så forudseende må man som det første tilberede kyllingekødet og lade det blive koldt. Når roen har lagt sig, snittes det i nogle små stykker.

Bacon steges sprødt på en varm pande. Hak skalotteløg og champignoner meget fint. Tag bacon af panden og lad den køle på en tallerken og steg så løg og svampe godt igennem i det varme baconfedt. Dette skal også afkøles, når det er tilberedt.

Kom et klæde eller en plastikpose om halvdelen af den sprøde bacon, fat en kagerulle, og slå på baconen til den er pulveriseret fint.

Nu kommes ingredienserne i en skål sammen med cremefraiche, mayonnaise, karry, citron saft, ahornsirup og salt og peber. Bland det hele sammen og smag den til. Den skal på en gang være cremet og frisk. Pas på ikke at komme for meget karry i - der skal blot være et strejf tilbage som det sidste efter en mundfuld synkes.
SERVERING
Pynt med lidt frisk persille og resten af baconen, og server med smørstegt toast og en iskold pilsner. Velbekomme.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hønsesalat med atomiseret bacon opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hønsesalat med atomiseret bacon med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hønsesalat med atomiseret bacon, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Pastasalat med creme-fraiche/balsamico dressing     Grillspyd     Marinade til kyllingfilet     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     hvidløgs marinade     Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Verdens bedst grillede oksemørbrad     gammel Estrup gryde     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grønne asparges med bacon     Tvebakkekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]