opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Taco de arrachera

Taco de arrachera

Taco de arrachera
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(61)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.188
Visninger
72
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 16
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Kan laves på grill og stegepande.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
1 ½ kg af Højreb (Hvis du kan få slagteren til at skære kødet ud på maskine og få ham til at lægge kødet i en forvejen lavet marinade er det velegnet til grill, grilning med frugttræ)
0,8 dl. hvid eddike
1 ¼ dl. sojasovs
4 fed hvidløg, hakket
saft af 2 lime
1 ¼ dl. olivenolie
1 tsk. sort peber
1 tsk. af hvid peber
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. chili pulver
1 tsk. af oregano
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. af paprika
1 løg, hakket
1 bundt friske koriander, hakket
saft af 1 lime
2 store tomater
2 Jalapenos
1 løg i kvarte
4 fed hvidløg
4 chiles de Arbol
1 knivspids salt og peber, efter smag
16 tortillas
2 lime i kvarte
salt efter smag


SÅDAN GØR DU
Skær kødet i tynde skiver. Læg kødet i et fad/ plastik boks. I en mellemstor skål eller beholder, bland eddike, sojasovs, 4 fed knust hvidløg, saft af 2 lime og olivenolie. Smag til med salt, peber (sort og hvid), hvidløg pulver, chili pulver, oregano, spidskommen og paprika. Pisk indtil godt blandet og hæld det over kødet. Vend kødet så det bliver dækket på begge sider, marinere fra 1 til 8 timer.

I en skål, kombinere 1 hakket løg, koriander og saft af 1 lime. Reserver for tacos.

Varm en stegepande over medium varme. Rist arbol chili i 3 eller 4 minutter, fjernes fra varmen og lægges i blød i en skål med vand i 30 minutter. Forvarm ovnen til 230 °C. eller grill.

Placer tomater, kvarte løg, jalapenos og 4 fed hvidløg i en bradepande, Bages i ca. 20 minutter eller indtil godt sort plettet, men ikke brændt, eller grill, løg hvidløg sættes på tandstikker eller små spyd, tomater og chiles vendes ristet indtil sortplettet. Læg disse ristede grøntsager og gennemblødt chili i en blender eller foodprocessor og blend indtil en glat sauce. Varm med et opkog.

Varm olien i en stegepande over medio varme. Skær kødet i strimler og steg kødet i stegepande og kog under konstant omrøring, indtil grundigt kogt og det meste af væsken er fordampet/ eller på grill indtil gennem stegt, skær i strimler, tilsæt i gryden med grøntsagerne varm i 1 minut.

Varm tortillas på en comal, bageplade eller, hvis du foretrækker, i mikrobølgeovnen.
SERVERING
Læg en god mængde af kød på hver tortillas, nogle hakkede løg med koriander og salsa efter smag. Lime, salat pico de gallo og guacamole.
SPARERÅD
Kan erstattes med billigere kød,kan laves med kyllinge bryst. Brug taco skaller istedet for tortilla. Kan varmes dagen efter.
OPSKRIFTER / TILBEHØR
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Taco de arrachera opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Taco de arrachera fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Taco de arrachera, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Den BEDSTE Bolognese     Fløde/tomatsauce     Brune kager     Abemad - frugtsalat med råcreme     Hjemmelavet fyldt chokolade     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Laks med gulerødder og frisk pasta     Den bedste ungarske gullasch     Rejemad     EN fars --- 3 retter hvidkålsrouletter, frikadeller -kødboll     Kold kartoffelsalat med Ravigottesauce     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Nytårssalat     Tunfiske brød     Harlekin     Kokoskager for dummies     Sauce     Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole     Lækker Tomatsupe     Farsbrød med gorgonzola     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]