opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Guignolet af rosevin

Guignolet af rosevin

Guignolet af rosevin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(20)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.492
Visninger
73
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Endnu en opskrift på kirsebærlikøren; Guignolet fra Anjou. Almindelig guignolet indeholder 16 til 18 procent alkohol, og denne opskrift kan derfor godt spædes op med kogt afkølet vand. Kan nydes som aperitif eller som en forfriskning til desserten.



DU SKAL BRUGE
1/2 kg kirsebær
250 g sukker
1 ltr. god rosévin
1 vanillestang
5 dl vodka


SÅDAN GØR DU
Knus kirsebærrene og tilføj dem til et sylteglas.
Rids vanillestangen og tilsæt den sammen med de resterende ingredienser til sylteglasset.
Omryst og stil til lagring i 3 uger.
Husk at ryste glasset dagligt indtil sukkeret er opløst.

Filtreres herefter på flaske.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste vodka du kan finde.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Guignolet af rosevin fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Guignolet af rosevin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Børnenes kokoskugler     Norske Pebernødder     Farsret i ovn     Osso Buco Med Svesker, Kanel Og Chili Serveret Med Rodfrugte     Florentiner     Lakrids (Sød, finsk)     Haresteg     Pizza pepperoni     Rødbedesalat     Makrontærte med æbler og kanelfløde.     Frisk pasta med laks og flødesovs     hårdkogte æg     Bruchetta de parma     Karrysuppe med kokosmælk og citruskødboller     musli     Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka     Lagkagebund     Skumfiduser     Raclette med det hele     couscous salat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]