opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Guignolet af rosevin

Guignolet af rosevin

Guignolet af rosevin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(20)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.064
Visninger
58
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Endnu en opskrift på kirsebærlikøren; Guignolet fra Anjou. Almindelig guignolet indeholder 16 til 18 procent alkohol, og denne opskrift kan derfor godt spædes op med kogt afkølet vand. Kan nydes som aperitif eller som en forfriskning til desserten.

DU SKAL BRUGE
1/2 kg kirsebær
250 g sukker
1 ltr. god rosévin
1 vanillestang
5 dl vodka


SÅDAN GØR DU
Knus kirsebærrene og tilføj dem til et sylteglas.
Rids vanillestangen og tilsæt den sammen med de resterende ingredienser til sylteglasset.
Omryst og stil til lagring i 3 uger.
Husk at ryste glasset dagligt indtil sukkeret er opløst.

Filtreres herefter på flaske.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste vodka du kan finde.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Guignolet af rosevin opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Guignolet af rosevin fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Guignolet af rosevin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Plum Pudding     Nem softice     Mørbradgryde m. ris     Karbonader i fløde/porre sauce     Gulerodskage (Rå)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Piment sauce     Mælkesnitter     Fars hjemmelavet nougatis     Urtemarineret Kartoffelsalat     Churros (spanskrør)     Gammeldags Agurksalat     Oksekødsruller med bacon     Tunmousse      Ungarsk Fiske fad     Løg tærte     Friskbagte paniniboller     citronfromage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]