opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Guignolet af rosevin

Guignolet af rosevin

Guignolet af rosevin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(20)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.435
Visninger
73
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Endnu en opskrift på kirsebærlikøren; Guignolet fra Anjou. Almindelig guignolet indeholder 16 til 18 procent alkohol, og denne opskrift kan derfor godt spædes op med kogt afkølet vand. Kan nydes som aperitif eller som en forfriskning til desserten.



DU SKAL BRUGE
1/2 kg kirsebær
250 g sukker
1 ltr. god rosévin
1 vanillestang
5 dl vodka


SÅDAN GØR DU
Knus kirsebærrene og tilføj dem til et sylteglas.
Rids vanillestangen og tilsæt den sammen med de resterende ingredienser til sylteglasset.
Omryst og stil til lagring i 3 uger.
Husk at ryste glasset dagligt indtil sukkeret er opløst.

Filtreres herefter på flaske.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste vodka du kan finde.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Guignolet af rosevin fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Guignolet af rosevin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Blommetrifli     Røræg i ovn     Grillet jomfruhummerhaler     Kanelsnegle kagemand     Helstegt grillet oksefilet     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Svampet kanelkage     Kogning af majs     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Færøsk æblekage     Fondue     Grillet vildt dyrekølle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]