opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Guignolet af rosevin

Guignolet af rosevin

Guignolet af rosevin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(20)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.151
Visninger
64
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Endnu en opskrift på kirsebærlikøren; Guignolet fra Anjou. Almindelig guignolet indeholder 16 til 18 procent alkohol, og denne opskrift kan derfor godt spædes op med kogt afkølet vand. Kan nydes som aperitif eller som en forfriskning til desserten.

DU SKAL BRUGE
1/2 kg kirsebær
250 g sukker
1 ltr. god rosévin
1 vanillestang
5 dl vodka


SÅDAN GØR DU
Knus kirsebærrene og tilføj dem til et sylteglas.
Rids vanillestangen og tilsæt den sammen med de resterende ingredienser til sylteglasset.
Omryst og stil til lagring i 3 uger.
Husk at ryste glasset dagligt indtil sukkeret er opløst.

Filtreres herefter på flaske.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste vodka du kan finde.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Guignolet af rosevin fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Guignolet af rosevin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ægte indianer-røv     Svampet kanelkage     Grillspyd     Kogning af majs     Broccolisalat     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet     Spagetti carbonara     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Bagte Kartofler på Grill     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]