1 pomelo
15 medium store rejer (ikke kogte, men pillet)
1 mellemstore agurk (skået i tern)
1 rød peberfrugt (skåret i tern)
50 gr. finthakket skalotteløg
50 gr. mynte, (groft hakket)
50 gr. hakket frisk koriander blade
50 gr. usaltede cashewnødder
2 spsk. strimlet usødet kokosnød
Dressing:
1/4 dl. frisk presset lime juice
3 spsk. fish sauce
1 spsk. sojasovs
2 spsk. brun farin
1/2 tsk. chili flager
- Sæt en gryde med vand i kog på komfuret
- Tilføj rejer og koge et par minutter indtil rejer er rosa
- Hæld vandet og sæt til afkøling
- Strimlet kokosnød i en tør pande medium varme, rør indtil kokos bliver lys gylden brun, sæt til afkøling
- Forbered din pomelo, fjern så meget af den hvide skræl som muligt fra frugt
- Bræk frugten i bidestykker i en skål (brug den mængde pomelo du har lyst til, resten kan spises ved siden af)
- Tilføj resten af ingredienserne til skålen: agurk, rød peber, skalotteløg, mynte, koriander
- Pisten dressingen sammen
- Føj rejer til salatskålen, hæld dressingen i, Bland godt
- Tilføj meste af ristet kokos og nødder, forbeholder lidt til pynt
- Smag til.
- Pynt med kokos og nødder