opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sauce

Sauce

Sauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(303)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
25.839
Visninger
268
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Dette er en skøn sauce til lammekølle eller andet lam. Saucen kan også bruges til andet kød, men da skal man huske at udskiftelammefonden med en anden fond, høns, kalv etc.

DU SKAL BRUGE
2 dl rødvin

1/2 dl lammefond (Her har jeg snydt og brugt OSCAR lammefond som jeg synes er en god substitut, hvis man ikke har en i fryseren)

1 rødløg

Smør

Svampe – en god håndfuld (her brugt blandede, tørrede skovsvampe)

2-3 spsk soltørrede tomater i olie

1-2 dl. vand

2 dl. fløde

3 spsk maizena sauce-jævner



SÅDAN GØR DU
Udblød svampene i varmt vand og lad dem stå 15 minutter. Hefter skylles de godt for urenheder og jord. Herefter skæres svampene i små stykker.

Opvarm en lille gryde og put en god smørklat i samt rødløg (uden skræl) som er halveret i kvarte. Løget steges ved middelvarme til det er klart og blødt (det må endelig ikke brune).

Hak de soltørrede tomater og steg dem kort sammen med løget. Hefter hældes rødvinen i samt fond og 1-2 dl. vand. Lad saucen koge ind. Det kan være nødvendigt at tilsætte mere vand undervejs og koge saucen ind igen. Når saucen har fået smag og du har ca. 4 dl sauce, så sies tomater og løg fra, så du kun har den rene væde. Herefter tilsættes svampene og fløden, som skal koge med i saucen i mindst 15-20 minutter. Smag til med salt og peber, og jævn saucen evt. med maizena sauce-jævner. (På dette område snyder jeg tit – Maizena er min dårlige samvittighed, men det er altså virkelig nemt!). Hvis der er noget saft der er løbet fra lammet, er det en god ide at tilsætte saucen, da det giver ekstra dyb smag.

Smag til med salt og peber

SPARERÅD
Kan opvarmes dagen efter
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sauce fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Nu er der ikke længe til juleaften, brug weekenden på at bage lidt lækre sprøde småkagerne til den hyggelige juleaften
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Grov go'e boller     Mormors Stegte sild i eddike     Oldes Kokoskranse     Børnenes kokoskugler     Svampet kanelkage     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Raclette med det hele     Mandel-macipan småkager     Tunmousse      Blommer i Madeira      Nissekræs     Gammeldaws æbleflæsk.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Sukkerfri Fedtebrød     Daim konfekt     Knasende chokolade cornflakes     Frisk pasta med laks og flødesovs     Andebryst i ovn til mange     Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]