opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sauce

Sauce

Sauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(310)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
40.894
Visninger
362
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Dette er en skøn sauce til lammekølle eller andet lam. Saucen kan også bruges til andet kød, men da skal man huske at udskiftelammefonden med en anden fond, høns, kalv etc.



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 dl rødvin

1/2 dl lammefond (Her har jeg snydt og brugt OSCAR lammefond som jeg synes er en god substitut, hvis man ikke har en i fryseren)

1 rødløg

Smør

Svampe – en god håndfuld (her brugt blandede, tørrede skovsvampe)

2-3 spsk soltørrede tomater i olie

1-2 dl. vand

2 dl. fløde

3 spsk maizena sauce-jævner



SÅDAN GØR DU
Udblød svampene i varmt vand og lad dem stå 15 minutter. Hefter skylles de godt for urenheder og jord. Herefter skæres svampene i små stykker.

Opvarm en lille gryde og put en god smørklat i samt rødløg (uden skræl) som er halveret i kvarte. Løget steges ved middelvarme til det er klart og blødt (det må endelig ikke brune).

Hak de soltørrede tomater og steg dem kort sammen med løget. Hefter hældes rødvinen i samt fond og 1-2 dl. vand. Lad saucen koge ind. Det kan være nødvendigt at tilsætte mere vand undervejs og koge saucen ind igen. Når saucen har fået smag og du har ca. 4 dl sauce, så sies tomater og løg fra, så du kun har den rene væde. Herefter tilsættes svampene og fløden, som skal koge med i saucen i mindst 15-20 minutter. Smag til med salt og peber, og jævn saucen evt. med maizena sauce-jævner. (På dette område snyder jeg tit – Maizena er min dårlige samvittighed, men det er altså virkelig nemt!). Hvis der er noget saft der er løbet fra lammet, er det en god ide at tilsætte saucen, da det giver ekstra dyb smag.

Smag til med salt og peber

SPARERÅD
Kan opvarmes dagen efter
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sauce fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt Oksestriploin     Grillet vildt dyrekølle     Kogning af majs     Raclette med det hele     Grillet jomfruhummerhaler     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Svampet kanelkage     drømmekage i bradepande     Omelet m. skinke og ost     Salat med grillet majs og chorizo      Frisk pasta med laks og flødesovs     Karbonader i fløde/porre sauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagte rejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]