opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hvid brownie med valnødder og marcipan

Hvid brownie med valnødder og marcipan

Hvid brownie med valnødder og marcipan
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(291)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hvid brownie med valnødder og marcipan
21.878
Visninger
229
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Fantastisk konfektagtig kage. Serveres først dagen efter kold og med friske bær til.

var dagens opskrift Hvid brownie med valnødder og marcipan var dagens opskrift den 16.08.2019

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
250 g smør
600 g Hvid Chokolade (de 200 g skal i kagen til sidst)
6 æg
600 g sukker
kornene af en vaniljestang
300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
200 g Marcipan i tern
150 g valnødder groft hakkede

Pynt: Friske blåbær og jordbær


SÅDAN GØR DU
De 400g chokolade samt smør smeltes over vandbad og køles lidt af.

Pisk æg, sukker og vaniljekorn luftigt. Rør æggemassen og chokolademassen sammen. Mel og bagepulver sigtes i, og det hele røres rundt til det er godt blandet. Gerne forsigtigt i røremaskine.

Vend marcipanen, valnødderne og de sidste 200g hakket hvid chokolade, i dejen.

Læg bagepapir i bunden af en stor bradepande og smør det med smør. Hæld massen i. Bag kagen ved 180° C i 35-50 minutter. Det er utrolig forskelligt fra ovn til ovn, så hold øje og dæk den evt. med stanniol undervejs. Kagen bliver konfekt/kransekageagtig, så den må godt være blød i midten og hænge på en gaffel, men skal være hård i kanten samt mat, krakeleret og sprækket på toppen, som en normal brownie. Lad den køle af.
SERVERING
Serveres dagen efter kold og med friske bær til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hvid brownie med valnødder og marcipan med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hvid brownie med valnødder og marcipan, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Blødende chokoladekage     Røræg i ovn     Kartofler i fad     Kransekagestykker     Brownie med saltkaramel midte     Chokolade småkager med chokoladestykker     Teriyakimarineret laksespyd med teriyaki glace     Grillede kartofler     Rødvins glace/sauce     Kylling i karry med blomkål og squash     Rødgrød     Spidskålssalat med æbler og hasselnødder.     Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost     svensk pølseret med karry     Pasta med champignon og gorgonzolasauce     Sennepstorsk     Nemme flûtes     chilensk bonderet     Kylling med ris og melon     pleskener (grundopskrift)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]