opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Klassisk Ris a la Mande

Klassisk Ris a la Mande

Klassisk Ris a la Mande
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(7)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.545
Visninger
53
Print
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2½ dl vand
2½ dl grødris (ca. 190g)
1 liter mælk (sødmælk)
½ tsk salt
100 g smuttede mandler
2 vaniljestænger - kornene herfra (2 tsk vanillesukker)
4 spsk sukker
1/4 liter Piskefløde


SÅDAN GØR DU
Risengrød:
Bring vand og ris i kog i en tykbundet gryde.
Kog risene ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt mælk og kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min.
Læg låg på og kog i ca. ½ time - rør af og til.
Stil grøden tildækket i køleskabet til den er kold - gerne til næste dag.

Mandlerne:
Bring nok vand i kog og læg mandlerne i. Kog dem i ca. et minut eller to til skindet har løsnet sig. Hæld det meste vand fra og lad mandler ligge i nogle minutter.

Smut skindet af ved at tage fat i den runde ende med tommel og pegefinger pres mandlen gennem skindet.

Ris a la mande:
Tag en mandel fra og hak resten.
Rør risengrød, vaniljekorn (vanillesukker), sukker og de hakkede mandler sammen.
Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i grøden sammen med den hele mandel.
Stil risalamanden tildækket i køleskabet i mindst 2 timer.
Smag evt. til.
SERVERING
Kan serveres med sovs efter eget valg.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Klassisk Ris a la Mande fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Klassisk Ris a la Mande, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Kinesisk kylling i karry     Raclette med det hele     Omelet m. skinke og ost     Egg Florentine     Mors gulerodssalat med rosiner     LCHF boller (cloud bread)     Fondue     Tyske pandekager     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Indbagte rejer     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Færøsk æblekage     God gammeldags pasta med kødsovs     Broccolisalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]