opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Klassisk Ris a la Mande

Klassisk Ris a la Mande

Klassisk Ris a la Mande
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(7)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.231
Visninger
51
Print
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2½ dl vand
2½ dl grødris (ca. 190g)
1 liter mælk (sødmælk)
½ tsk salt
100 g smuttede mandler
2 vaniljestænger - kornene herfra (2 tsk vanillesukker)
4 spsk sukker
1/4 liter Piskefløde


SÅDAN GØR DU
Risengrød:
Bring vand og ris i kog i en tykbundet gryde.
Kog risene ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt mælk og kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min.
Læg låg på og kog i ca. ½ time - rør af og til.
Stil grøden tildækket i køleskabet til den er kold - gerne til næste dag.

Mandlerne:
Bring nok vand i kog og læg mandlerne i. Kog dem i ca. et minut eller to til skindet har løsnet sig. Hæld det meste vand fra og lad mandler ligge i nogle minutter.

Smut skindet af ved at tage fat i den runde ende med tommel og pegefinger pres mandlen gennem skindet.

Ris a la mande:
Tag en mandel fra og hak resten.
Rør risengrød, vaniljekorn (vanillesukker), sukker og de hakkede mandler sammen.
Pisk fløden til et let skum og vend det forsigtigt i grøden sammen med den hele mandel.
Stil risalamanden tildækket i køleskabet i mindst 2 timer.
Smag evt. til.
SERVERING
Kan serveres med sovs efter eget valg.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Klassisk Ris a la Mande fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Klassisk Ris a la Mande, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lammekølle med kartofler i fad     Påskekyllinger af kogte æg     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Lammeculotte i ovn.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Mormors Stegte sild i eddike     Mormors citronfromage     Røræg i ovn     Bagte Kartofler på Grill     Raclette med det hele     Tunmousse      Grillspyd     Nemme flûtes     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Hjemmelavet varmrøget laks     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Formbrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]