opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › kinesisk lasange

kinesisk lasange

kinesisk lasange
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(4)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
2.364
Visninger
40
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1dl fiskesouce
1 dl wourchester souce
5 fed hvidløg
1 knold ingefær på størelse med en tommefinger
mangokarry
karry paste
ris
chedder revet ost
persille og basillikun frisk hakket
½ kg oksekød
1 dåse kokusmælk
1 dåse bambus skud
1 dåse tomatpure


SÅDAN GØR DU
ris koges efter anvisning
imens hakkes ingefær fint ud sammen med hvidløg og brunes i en gryde
der kryders med mangokarry og karry pasta efter stærkhed.
kødet kommes i og brunes efter det er brunet kommes puren og der skal røres og derefter skal bambus skud i
og vand så det lige dækker det skal koges men risene blir færdige risene skal hvile indtil soven er færdig .
risene kommes i en skål hvor det krydders med fiskeolie og mango karry , de ligges der efter i bunden af et ovnfast fad og soven kommes oven på derefter lægges osten på og oven på de friske urter. det bages i en ovn 20min ved 180 grader.
SERVERING
serveres i fadet og med eventuelt lidt ris-brød til
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på kinesisk lasange fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet kinesisk lasange, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Pastaret i fad     Svampet kanelkage     Fondue     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagte rejer     Trylledej (ikke spiseligt)     Oste sovs     Suppekuren     Gulerodskage (Rå)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Nemme flûtes     Bradepande/pandekage!     Omelet m. skinke og ost     Skinke, porre tærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]