opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › kinesisk lasange

kinesisk lasange

kinesisk lasange
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(4)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.665
Visninger
26
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1dl fiskesouce
1 dl wourchester souce
5 fed hvidløg
1 knold ingefær på størelse med en tommefinger
mangokarry
karry paste
ris
chedder revet ost
persille og basillikun frisk hakket
½ kg oksekød
1 dåse kokusmælk
1 dåse bambus skud
1 dåse tomatpure


SÅDAN GØR DU
ris koges efter anvisning
imens hakkes ingefær fint ud sammen med hvidløg og brunes i en gryde
der kryders med mangokarry og karry pasta efter stærkhed.
kødet kommes i og brunes efter det er brunet kommes puren og der skal røres og derefter skal bambus skud i
og vand så det lige dækker det skal koges men risene blir færdige risene skal hvile indtil soven er færdig .
risene kommes i en skål hvor det krydders med fiskeolie og mango karry , de ligges der efter i bunden af et ovnfast fad og soven kommes oven på derefter lægges osten på og oven på de friske urter. det bages i en ovn 20min ved 180 grader.
SERVERING
serveres i fadet og med eventuelt lidt ris-brød til
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler kinesisk lasange opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på kinesisk lasange fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet kinesisk lasange, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     pommes anna     Ovnsstegt laks i folie     Indbagte rejer     Omelet m. skinke og ost     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Tunmousse      Blødende chokoladekage     Gulerodskage (Rå)     Marineret kalkunbryst- helstegt     Grov go'e boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]