opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › kinesisk lasange

kinesisk lasange

kinesisk lasange
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(4)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.748
Visninger
30
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1dl fiskesouce
1 dl wourchester souce
5 fed hvidløg
1 knold ingefær på størelse med en tommefinger
mangokarry
karry paste
ris
chedder revet ost
persille og basillikun frisk hakket
½ kg oksekød
1 dåse kokusmælk
1 dåse bambus skud
1 dåse tomatpure


SÅDAN GØR DU
ris koges efter anvisning
imens hakkes ingefær fint ud sammen med hvidløg og brunes i en gryde
der kryders med mangokarry og karry pasta efter stærkhed.
kødet kommes i og brunes efter det er brunet kommes puren og der skal røres og derefter skal bambus skud i
og vand så det lige dækker det skal koges men risene blir færdige risene skal hvile indtil soven er færdig .
risene kommes i en skål hvor det krydders med fiskeolie og mango karry , de ligges der efter i bunden af et ovnfast fad og soven kommes oven på derefter lægges osten på og oven på de friske urter. det bages i en ovn 20min ved 180 grader.
SERVERING
serveres i fadet og med eventuelt lidt ris-brød til
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på kinesisk lasange fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet kinesisk lasange, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Fondue     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Victoria-kage med fyld     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Kold avocadosuppe med fløde     Sellerifrikadeller de bedste.     Raclette med det hele     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Boller med olie     Banankage -uden fedt     Farmors æbleskiver     Majs kolber på grill     Flødestuvet spinat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]