opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Moules frites med aïoli

Moules frites med aïoli

Moules frites med aïoli
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(4)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Moules frites med aïoli
4.209
Visninger
37
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Moules frites har oprindelse i Belgien, men også populære i Frankrig og i resten af ​​Nordeuropa. Navnet er fransk og betyder: Moules betyder muslinger og frites pommes frites. Til tider betragtes retten som en Belgisk nationret.

DU SKAL BRUGE
1 kg blåmuslinger
1 skalotteløg (hakket fint)
2 fed hvidløg (hakket fint)
1 stk. lille fennikel (skåret i mellem store stykker)
Olie til stegning
2 dl. hvidvin
1 dl. vand
1. håndfuld bredbladet persille (hakket)

Man kan evt. bruge en fed creme fraiche, hvor man til sidste kan fjerne muslingerne og blande creme fraiche med væden. Dette hældes over muslingerne igen.

Tilbehør: (se opskrifter på Maduniverset)
pomfritter
Aioli


SÅDAN GØR DU
- Rens muslingerne
- Bank dem let mod bordet og smid dem ud der ikke lukker sig
- I en gryde sauter løg, hvidløg og fennikel i olie
- Kom muslingerne i og lad dem varme med 1 minut.
- Hæld hvidvin og vand på, læg et tæt låg på og lad dampe i 3 minutter (ryst gryden undervejs)
- Tilsæt persille
- server med det samme, sammen med de sprøde pomfritter og Aioli

De muslingerne der ikke har åbnet sig under tilberedningen SKAL smides ud.
SERVERING
Server evt. en god salat til da
OPSKRIFTER / TILBEHØR
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Moules frites med aïoli med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Moules frites med aïoli, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Skinke, porre tærte     Røræg i ovn     Spagetti carbonara     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pirogger med oksekød     Nemme flûtes     Omelet m. skinke og ost     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Nemme pølsehorn     Kanelsnegle kagemand     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]