opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)

Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)

Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(13)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)
7.989
Visninger
44
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækre påskeæg hvor vi bruger kondenseret mælk (Dulce de Leche) som laves til karamel og med marcipan hvor vi blander frisk hakkede ingefær i. mums

var dagens opskrift Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) var dagens opskrift den 19.02.2019

DU SKAL BRUGE
1 dåse kondenseret mælk
400 g. Marcipan
4 spsk. friskhakket ingefær
300 g. mørk chokolade
40 g. hvid chokolade


SÅDAN GØR DU
- Læg den kondenseret mælk i en gryde (skal dækkes med vand)
- Bring vandet i kog og lad det småkoge under låg i 3 timer
- Stil nu på køl min. en time gerne natten over.
- Det hakkede ingefær blandes med marcipan
- Rul marcipanen ud og lav små firkanter ca. 4x4 cm og læg lidt karamel (Dulce de Leche) i midten
- Fold nu sammen så det ligner et æg
- Chokoladen som er smeltet (vandbad eller chokolade smelter) dypper man nu alle marcipan/karamel stykkerne i og sættes på husholdnings film
- Til sidst varmer man den hvide chokolade og hælder på en dybfrost pose, der klippes et lille hul og man laver striber på chokolade påskeæggene.
- lad størkne på køl en time og det er klar til servering.
Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) - 10909-DSC_0598.JPGPåskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) - 10909-DSC_0599.JPGPåskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) - 10909-DSC_0600.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Julekonfekt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kvædemarmelade     Svampet kanelkage     Halloween menu     Fersken suppe (den er genial)     Halloween kage kirkegård     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     irsk stuvning med svinekød     Marengs spøgelser     Andebryst i ovn til mange     Mormors Stegte sild i eddike     Brownie med saltkaramel midte     Blødende chokoladekage     Syltede valnødder     Nemme pølsehorn     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Omelet m. skinke og ost     Bedstemor Ands æbletærte II     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]