opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)

Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)

Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(27)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)
12.339
Visninger
61
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækre påskeæg hvor vi bruger kondenseret mælk (Dulce de Leche) som laves til karamel og med marcipan hvor vi blander frisk hakkede ingefær i. mums

var dagens opskrift Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) var dagens opskrift den 19.02.2019



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 dåse kondenseret mælk
400 g. Marcipan
4 spsk. friskhakket ingefær
300 g. mørk chokolade
40 g. hvid chokolade


SÅDAN GØR DU
- Læg den kondenseret mælk i en gryde (skal dækkes med vand)
- Bring vandet i kog og lad det småkoge under låg i 3 timer
- Stil nu på køl min. en time gerne natten over.
- Det hakkede ingefær blandes med marcipan
- Rul marcipanen ud og lav små firkanter ca. 4x4 cm og læg lidt karamel (Dulce de Leche) i midten
- Fold nu sammen så det ligner et æg
- Chokoladen som er smeltet (vandbad eller chokolade smelter) dypper man nu alle marcipan/karamel stykkerne i og sættes på husholdnings film
- Til sidst varmer man den hvide chokolade og hælder på en dybfrost pose, der klippes et lille hul og man laver striber på chokolade påskeæggene.
- lad størkne på køl en time og det er klar til servering.
Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) - 10909-DSC_0598.JPGPåskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) - 10909-DSC_0599.JPGPåskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) - 10909-DSC_0600.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Julekonfekt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Grillspyd     Grønkålssalat med mandler og æbler     Grillet jomfruhummerhaler     Omelet m. skinke og ost     toblerone is     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet vildt dyrekølle     Belgiske vafler     Røræg i ovn     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Gulerodskage (Rå)     Helstegt grillet oksefilet     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Abehjerne     Reje-meloncocktail.     Fondue     Mormors citronfromage     Gammeldags hønsesalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]