opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)

Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)

Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(13)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)
8.435
Visninger
48
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækre påskeæg hvor vi bruger kondenseret mælk (Dulce de Leche) som laves til karamel og med marcipan hvor vi blander frisk hakkede ingefær i. mums

var dagens opskrift Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) var dagens opskrift den 19.02.2019

DU SKAL BRUGE
1 dåse kondenseret mælk
400 g. Marcipan
4 spsk. friskhakket ingefær
300 g. mørk chokolade
40 g. hvid chokolade


SÅDAN GØR DU
- Læg den kondenseret mælk i en gryde (skal dækkes med vand)
- Bring vandet i kog og lad det småkoge under låg i 3 timer
- Stil nu på køl min. en time gerne natten over.
- Det hakkede ingefær blandes med marcipan
- Rul marcipanen ud og lav små firkanter ca. 4x4 cm og læg lidt karamel (Dulce de Leche) i midten
- Fold nu sammen så det ligner et æg
- Chokoladen som er smeltet (vandbad eller chokolade smelter) dypper man nu alle marcipan/karamel stykkerne i og sættes på husholdnings film
- Til sidst varmer man den hvide chokolade og hælder på en dybfrost pose, der klippes et lille hul og man laver striber på chokolade påskeæggene.
- lad størkne på køl en time og det er klar til servering.
Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) - 10909-DSC_0598.JPGPåskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) - 10909-DSC_0599.JPGPåskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) - 10909-DSC_0600.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Julekonfekt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pastaret i fad     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Laks & havkatmousse m. fiskesauce     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Supersprøde havregrynskager.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Tærte med chili og rejer     hurtig mad som er fedtfattig     Nemme pølsehorn     Heksegryde     Suppekuren     Ægte indianer-røv     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]