opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Surkål

Surkål

Surkål
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(147)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.814
Visninger
252
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
250 g ukrydret svinefedt
1 1/2 -2 hvidkål
1,5 liter eddike
750 g sukker
750 g farin





SÅDAN GØR DU
Fedtet smeltes og den snittede hvilkål brunes heri. Edikken tilsættes og kålen småkoger i 5-7 timer. Gryden tages væk fra kogepladen, og når det er holdt op med at koge drysses melis og farin over og låget lægges på. Står til næste dag, hvor det bringes i kog. Kålen opbevares koldt - og del del der skal bruges dagligt varmes op igen.


SERVERING
Kålen serveres varm med saltet stribet flæsk,medister, saltede ål,
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Surkål fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Surkål, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Blommetrifli     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Kogning af majs     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Suppekuren     Kagemand     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     stærk svinegryde     Pasteuriseret æblemost     Skinke, porre tærte     Trylledej (ikke spiseligt)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Gullasch med kartoffelmos     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]