opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vejbreds-ruller med fars

Vejbreds-ruller med fars

Vejbreds-ruller med fars
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(1)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
426
Visninger
10
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En sjov variation af almindelige kåldolmere

DU SKAL BRUGE
10-15 blade stor vejbred (pluk dem langt fra vej og steder, hvor der sprøjtes mod ukrudt)
400g hakket svine/kalvekød
Et lille bundt frisk timian
1 æg
1 spsk mel
1 spsk havregryn
Et bundt forårsløg
Salt og peber
Lidt smør


SÅDAN GØR DU
1. vask vejbred-bladene godt og damp dem et par minutter i en gryde
2. Hak forårsløgene fint
3. Hak timianen fint
4. Rør kød, forårsløg, timian, æg, mel og havregryn grundigt sammen med list salt og peber
5. Sæt en passende klat fars på hvert vejbred-blad, fold bladet sammen om kødet og snør med køkkensnor
6. Sæt vejbreds-rullerne i et ildfast fad med lidt vand og smørklatter i bunden – og bag rullerne i ca. 35 minutter ved 175 grader. Hold øje med at de ikke tørrer ud
SERVERING
Serveres med en god salat, eventuelt kartoffelsalat
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vejbreds-ruller med fars fra Maduniverset.dk i kategorien Naturens planter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vejbreds-ruller med fars, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kvædemarmelade     Halloween kage kirkegård     Svampet kanelkage     Halloween menu     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     irsk stuvning med svinekød     Mormors Stegte sild i eddike     Marengs spøgelser     Brownie med saltkaramel midte     Andebryst i ovn til mange     Blødende chokoladekage     Nemme pølsehorn     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Syltede valnødder     Bedstemor Ands æbletærte II     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]