opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brioche bolle med skært kød

Brioche bolle med skært kød

Brioche bolle med skært kød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(6)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Brioche bolle med skært kød
2.065
Visninger
21
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Noget af det bedste man kan lave, hvis man har kød fra en stegt tilbage fra dagen før

DU SKAL BRUGE
6 skiver stegt kød (fx. fra oksefilet)
2 Brioche boller
Pickles
Lidt frisk salat
Mayonnaise
salt/peber


SÅDAN GØR DU
- Rist Brioche bollerne på begge sider
- Smør mayonnaise på begge boller
- 1 skefuld pickles spredes ud på underbollen
- Salat lægges på
- 3 skiver kød lægges på
- Krydders med salt og peber
- Over bolle lægges på
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Brioche bolle med skært kød med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Sandwich opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brioche bolle med skært kød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     Tvebakkekage     Mornay sauce     Gulerodskage (Rå)     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Grillet kyllingefilet     Grillet vildt dyrekølle     Omelet m. skinke og ost     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Nemme pølsehorn     Madbrød med rosmarin     Marinerede flanksteak     Grillet krondyrfilet     Solbærsyltetøj med rom     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hvidløgs cremefraiche     champignon pate     Fondue     Ymerkoldskål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]