opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gåseleverpostej

Gåseleverpostej

Gåseleverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.657
Visninger
250
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk gåselever
30 g røget spæk
1-2 ansjoser
1 spsk mel
1 æg
Ca. ½ dl piskefløde
stegesky
salt, peber
(muskat, nelliker)
spækskiver



SÅDAN GØR DU
Lever, spæk og ansjoser hakkes 6-8 gange gennem kødmaskinen, passeres gennem en sigte og røres med mel, æg, fløde og lidt stegesky. Levermassen tilsmages med krydderier. Formen beklædes med meget tynde spækskiver før levermassen fyldes i, og et par skiver lægges øverst. Bages i ovnen ved 17o-180 grader ca. ½ time, evt. i vandbad. Om nødvendigt efterbrunes et par minutter ved lidt højere temperatur.

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gåseleverpostej fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gåseleverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Rigtige Romkugler     Pistacie rom marcipan kugler med hvidchokolade     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kanelsnegle kagemand     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spinattærte med fetaost     Tunmousse      Gulerodskage (Rå)     Brunch pølser,æg og bacon     Andebryst i ovn til mange     hvidløgs marinade     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Suppekuren     Grov go'e boller     Indbagte tigerrejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]