opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gåseleverpostej

Gåseleverpostej

Gåseleverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.725
Visninger
261
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 stk gåselever
30 g røget spæk
1-2 ansjoser
1 spsk mel
1 æg
Ca. ½ dl piskefløde
stegesky
salt, peber
(muskat, nelliker)
spækskiver



SÅDAN GØR DU
Lever, spæk og ansjoser hakkes 6-8 gange gennem kødmaskinen, passeres gennem en sigte og røres med mel, æg, fløde og lidt stegesky. Levermassen tilsmages med krydderier. Formen beklædes med meget tynde spækskiver før levermassen fyldes i, og et par skiver lægges øverst. Bages i ovnen ved 17o-180 grader ca. ½ time, evt. i vandbad. Om nødvendigt efterbrunes et par minutter ved lidt højere temperatur.

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gåseleverpostej fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gåseleverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kartoffeltårn     Gulerodskage (Rå)     Havkat i fad med grønsager og bacon     Svensk pølseret - lækker opskrift på børnefamilie klassiker     Røræg i ovn     Lagkagebund     Grillet vildt dyrekølle     Frisk myntete     Frisk pasta med laks og flødesovs     Shredded oksekød til burritos og taco     Fersken suppe (den er genial)     Gryderet til gæster     Nemme flûtes     Madbrød med rosmarin     Fars hjemmelavet nougatis     Grillspyd     Oste sovs     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Forloren hare m ribs-flødesovs     Brunch pølser,æg og bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]