opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gåseleverpostej

Gåseleverpostej

Gåseleverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.787
Visninger
235
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk gåselever
30 g røget spæk
1-2 ansjoser
1 spsk mel
1 æg
Ca. ½ dl piskefløde
stegesky
salt, peber
(muskat, nelliker)
spækskiver



SÅDAN GØR DU
Lever, spæk og ansjoser hakkes 6-8 gange gennem kødmaskinen, passeres gennem en sigte og røres med mel, æg, fløde og lidt stegesky. Levermassen tilsmages med krydderier. Formen beklædes med meget tynde spækskiver før levermassen fyldes i, og et par skiver lægges øverst. Bages i ovnen ved 17o-180 grader ca. ½ time, evt. i vandbad. Om nødvendigt efterbrunes et par minutter ved lidt højere temperatur.

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gåseleverpostej opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gåseleverpostej fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gåseleverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     Fersken suppe (den er genial)     Mælkesnitter     Tunmousse      Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Grillet vildt dyrekølle     Let æggekage med revet ost og bacon     Marinade til kyllingfilet     Absolut bedste BBQ marinade     Ribssaft     Nemme pølsehorn     Mørbradgryde m. ris     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]