opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pæredessert med lakrids

Pæredessert med lakrids

Pæredessert med lakrids
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(83)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.035
Visninger
138
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
25 g smør i mindre stykker
1 1/4 dl sukker (ca. 100 g)
5 uskrællede pærer i både,
(ca. 700 g)

Smuldredej
3 3/4 dl hvedemel (ca. 225 g)
2 1/2 spsk sukker
150 g koldt smør

2-3 cm af en stang engelsk lakrids

1/4 liter piskefløde - pisket til flødeskum


SÅDAN GØR DU
Kom smør og sukker i en pande på 21 cm i diameter og lad det smelte ved kraftig varme og under omrøring til sukkerblandingen er lysebrun. Vend pærebådene i og lad sukkerblandingen smelte igen - det tager 5 min. Beklæd en bradepande på 4 x 25 x 25 cm med bagepapir. Fordel pærebådene heri og hæld resten af det smeltede sukker over.

Smuldredej: Bland mel og sukker i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til den ligner revet ost. Drys dejen over pærerne og bag desserten midt i ovnen 45 min ved 200 g. Læg evt. bagepapir over dejen hvis den er ved at blive for mørk.

Kom den engelske lakrids i en plastikpose egnet til madvarer. Knus lakridsen fint med fx en kagerulle (1 tsk knust lakrids).

Lad desserten hvile i 5 min. på en bagerist. Læg et fladt fad over bradepanden og vend rundt, så desserten står med fyldet opad. Fjern bagepapiret og drys med lakrids.



SERVERING
Spis den lune pæredessert med flødeskum.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pæredessert med lakrids fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pæredessert med lakrids, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Torskegratin     Smørstegt rosenkål m. bacon     Glaseret Kalkunbryst.     Cupcakes topping - frosting - nemt     Mornay sauce     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     champignon pate     Fløde/tomatsauce     Fiskeforret     Cremet sellerisuppe     Vol-au-vent m. rejestuvning     Pandekager med olivenolie     Annettes nemme øllebrød     Majs kolber på grill     Appelsinkage i springform     Den sorte gryde     Kanelkage i bradepande     store nemme cookies     Skinketern i fad     Træstammer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]