(Opskrift fortsætter under reklamen)

lammedespid med ristede grøntsager

lammedespid med ristede grøntsager
Ghita Østenby

TID
? (min)
Opskrift glæde: (70 pers.)

Skøn og lækker opskrift på lammedespid med ristede grøntsager har været besøgt 7217 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

MARINADE:

RISTEDE GRØNTSAGER:



Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud

Lammespid: Skær kødet i passende stykker. Bland olie med krydderier og hæld det over kødet. Lad det marinere 1/2 time. Vendes nu og da. Sættes på spid og steges på grillen 6-8 minutter på hver side. Spiddene kan også steges under grillen i ovnen.

Ristede grøntsager: Rens grøntsagerne. Skær tomaterne i både, løg og peberfrugter i strimler og courgetterne i skiver. Flæk auberginen og skær den i skiver. Varm 3-4 spsk olie i en gryde til det begynder at ryge. Kom aubergine og courgetter i og svits dem nogle minutter, før resten af grøntsagerne kommes i. Rør om, drys med salt og peber og dæmp varmen. Lad grøntsagerne stege 10-12 minutter, rør nu og da.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt