opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Risotto ai Funghi, Svampe risotto

Risotto ai Funghi, Svampe risotto

Risotto ai Funghi, Svampe risotto
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
34.494
Visninger
659
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
300 g friske Karljohan-svampe eller en blanding af tørrede Karljohan-svampe og friske champignon
75 g Smør
1 Stort løg i fine skiver
400 g Carnaroli, Vialone, Nano- eller Arborio Ris
75 g Revet parmesan
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Rens svampene omhyggeligt og skær dem i fine skiver.
Smelt halvdelen af smøret i en tykbundet gryde og svits svampe og løg, til de er bløde. Tilsæt risene og rør rundt indtil de ser "genemsigtig" ud.(Bruger du vin tilsættes den før fonden og koges helt ind i risene) Tilsæt så fond lidt ad gangen og lad risene absorbere den og forsæt så dette i ca. 16 min.
tilsæt evt mere fond til sidst hvis du ønsker en anden konsistens.
Tag gryden af varmen og lad den hvile 1 min....rør så hurtig resten af smøret + parmesanen i retten, så den får en dejlig cremet konsistens.Den skal hverken være flydende eller kompakt. Server retten på forvarmede tallerkener med friskkværnet, peber drysset hen over.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR

Brian Møller
06.01.2012, 10:54
Beklager hvis det er et novice spørgsmål, men nu skriver du fond; hvilke mængder ?
 
Denne gode opskrift på Risotto ai Funghi, Svampe risotto fra Maduniverset.dk i kategorien Ris opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Risotto ai Funghi, Svampe risotto, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Mælkebøttemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spagetti carbonara     barbeque marinade     Svampet kanelkage     Bedstemor Ands æbletærte II     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Den bedste Kylling i Karry!     Grillspyd     Kartoffelpakker i folie på grill     Røræg i ovn     Pastaret i fad     Grov go'e boller     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Grillet lammekølle     Kanelsnegle kagemand     Bagte Kartofler på Grill     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]