opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Salsa Verde

Salsa Verde

Salsa Verde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.754
Visninger
245
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 1/2-2 Fed hvidløg
1 Lille håndfuld kapers
1 Lille håndfuld syltede agurker
6 Ansjosfileter
2 Store håndfulde bredbladet persille, plukket
1 Bundt frisk basilikum, plukket
1 Håndfuld frisk mynte, plukket
1 Spsk dijon sennep
45 Ml rødvinseddike
ca. 180 Ml/8 spsk af din bedste olivienolie
salt og friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Finhak alle ingredienserne. Læg blandningen i en skål og tilsæt sennep og rødvinseddike. Rør langsomt og afpas indgredienserne med friskkværnet peber og, om nødvendigt, havsalt og rødvinseddike
SERVERING
Salsa Verde laves bedst i hånden ved at finhakke. Salsa Verde holder sig i 1 dag og blir derefter dårlig. Den er dejlig til grillet,stegt eller kogt kød, fisk og grønsager.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Salsa Verde fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Salsa Verde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Massere af sild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt mørbrad     Helstegt grillet oksefilet     Flæskesteg     Mørbradgryde m. ris     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Dansk "Mousaka" med savoykål, kapers og peberrod     spaghetti med æg og bacon     Myntelikør     Grønlangkål     Hvidløgsbrød med smeltet ost     Chokoladekage i form     Squashkage     Raclette med det hele     Kongens oksekødsguf     Kransekage Konfekt     Frisk pasta med laks og flødesovs     bøf stroganoff     Franskbrød II     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]