opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Foie Gras Med Balsamicosauce

Foie Gras Med Balsamicosauce

Foie Gras Med Balsamicosauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(144)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
32.656
Visninger
660
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1/2 l. kraftig rødvin
1 spsk. sukker
1 spsk. balsamico-eddike (ikke for lagret)
8 friske foie gras skiver uden hinder, hver på ca. 50 g
25 g smør
salt og peber
hvedemel til panering


SÅDAN GØR DU
Kog vinen ind sammen med sukkeret, til blandningen er reduceret til 1/2 delen af den oprindelige mængde og begynder at tykne. Tilsæt eddike,salt og peber og rør godt: saucen skal være tyk og mørk.
Drys Foie Gras-skiverne med lidt mel og steg dem hurtigt på hver side i smøret, til de er brune. Anret dem på 4 portionstallerkener og hæld lidt sauce dekorativt ved siden af.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Henrik Madsen
08.05.2008, 18:20
Opskriften på den bedste Foie Gras finder du også på www.fordi-det-virker.dk
 
Denne gode opskrift på Foie Gras Med Balsamicosauce fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Foie Gras Med Balsamicosauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Spidskål på panden med kylling og bacon      Frisk pasta med laks og flødesovs     Kogning af majs     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Den bedste Kylling i Karry!     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Pasta Cabonara uden æg     Røræg i ovn     Tunmousse      gammel Estrup gryde     Grillet vildt dyrekølle     Ægte indianer-røv     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]