opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Omvendt ananaskage med kokos

Omvendt ananaskage med kokos

Omvendt ananaskage med kokos
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(117)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.946
Visninger
123
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
100 g sukker
55 g usaltet smor
5-7 ananasringe fra daase, godt afdryppede
7 kandiserede kirsebaer

Kokosdej:
150 g usaltet smor, ved stuetemperatur
150 g sukker
4 aeg, sammenpiskede
1 citron, fintrevet skal
180 g hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1/2 dl kokosmaelk fra daase
95 g kokosmel


SÅDAN GØR DU
Laeg en springform, 20x4 cm., paa et stykke bagepapir og tegn en cirkel rundt om formen. Klip papiret ud lige inden for den tegnede cirkel. Formen pensles indenvendigt med smeltet smor, og papiret laegges i bunden af den. Ovnen forvarmes til 180 grader.
Tilbered en karamel af sukkeret og 3 spsk. vand. Naar karamellen er ophort med at koge, rores smorret i. Derefter varmes den op igen. Naar den er flydende haeldes den i formen. Saettes til side og afkoles. Arranger ananasringe over karamellen, skaer dem om nodvendigt til, saa de passer i formen. Laeg et kandiseret kirsebaer i hver hul.
Kokosdej:
Kom smor og sukker i en skaal og pisk det let og cremeagtigt med el-mixer. Tilsaet de sammenpiskede aeg ad seks omgange, pisk godt efter hver tilsaetning. Ror citronskal i og sigt mel og bagepulver over aeggeblandingen, og pisk det i sammen med kokosmaelk og kokosmel, til dejen er glat og uden klumper.
Haeld straks dejen over ananasringene og lav en lille fordybning i midten med bagsiden af en fugtig ske.
Kagen bages 1 time, eller til de er gylden. Maek efter om den er faerdig ved at stikke et spid i den. Haenger der intet ved, er den bagt. Lad den staa 5 min. i formen, inden den vendes ud.
SERVERING
Serveres med flode.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Omvendt ananaskage med kokos fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Omvendt ananaskage med kokos, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kogning af majs     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Krydrede oksekødsboller i tomat/chili sauce      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     sydhavskylling     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Brownie med saltkaramel midte     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Pasta Cabonara uden æg     Mornay sauce     Blommetrifli     irsk stuvning med svinekød     Helstegt Oksestriploin     Gulerodskage (Rå)     Blommelikør     Pastaret i fad     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]