opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sukkerkager

Sukkerkager

Sukkerkager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.284
Visninger
92
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 g hvedemel
1 knivspids salt
2 tsk. bagepulver
115 g smor, blodt
225 g sukker
1 aeg, let sammenpisket
1/4 tsk. mandelessens
60 g demerara sukker (eller farin)


SÅDAN GØR DU
Melet sigtes i en skaal sammen med salt og bagepulver. I en anden skaal piskes smorret blodt med en haandmixer.. Tilsaet sukkeret og pisk videre til blandingen er lys og luftig. Pisk gradvist det sammenpiskede aeg ind i blandingen. Pisk godt mellem hver tilsaetning. Ror mandelessensen i dejen.
Tilsaet det sigtede hvedemel og ror godt. Daek dejen til med husholdningsfilm og stil den i koleskabet i ca. 15 min., til den er fast.
Naar dejen er fast, trilles den til en ca. 5 cm. tyk polse. Pak polsen godt ind i husholdningsfilmog stil den i koleskabet i endnu 10 min. Derefter pakkes polsen ud og trilles i demerara sukker, til overfladen er helt taet daekket. Stil dejen i koleskabet til den skal bruges.
Ovnen forvarmes til 180 grader. To bageplader pensles med smor. saker tynde skiver af dejpolsen, nok til at fylde bagepladen. Laeg kagerne paa pladen med ca. 4 cm. mellemrum. Stil resten af dejen i koleskabet. Bag kagerne i 12-15 min., til de er gyldne og sprode. Lad dem kole af paa en bagerist. Fortsaet paa samme maade med den resterende dej. Pladerne pensles med smor for hver ny portion.
SERVERING
TIPS: Mandelessenen kan erstattes af fx. vanillesukker, kanel eller fintrevet appelsinskal. Dejen kan trilles i farvet perlesukker eller farin istedet for demerara sukker. Dejen er velegnet til frysning Kan holde sig op til 4 uger i fryseren. Tril dejen til en polse for den laegges i fryseren. Den frosne dej ka skaeres i skiver med en skarp brodkniv. De frosne kager kan stilles direkte i ovnen, men man bor beregne en lidt laengere bagetid.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sukkerkager fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sukkerkager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Thanksgiving kalkun opskrifter
Den fjerde torsdag i november måned fejrer amerikanerne Thanksgiving og i den anledning spiser man kalkun
Se opskrifter her
hvid streg
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Æbleskiver (sønderjyske)     Andebryst i ovn til mange     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Stegt flæsk m. persillesovs     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Bondeklejner (norske klejner)     Mormors Stegte sild i eddike     Røræg i ovn     Trylledej (ikke spiseligt)     Børnenes kokoskugler     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mormors citronfromage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]