opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sukkerkager

Sukkerkager

Sukkerkager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.671
Visninger
104
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
200 g hvedemel
1 knivspids salt
2 tsk. bagepulver
115 g smor, blodt
225 g sukker
1 aeg, let sammenpisket
1/4 tsk. mandelessens
60 g demerara sukker (eller farin)


SÅDAN GØR DU
Melet sigtes i en skaal sammen med salt og bagepulver. I en anden skaal piskes smorret blodt med en haandmixer.. Tilsaet sukkeret og pisk videre til blandingen er lys og luftig. Pisk gradvist det sammenpiskede aeg ind i blandingen. Pisk godt mellem hver tilsaetning. Ror mandelessensen i dejen.
Tilsaet det sigtede hvedemel og ror godt. Daek dejen til med husholdningsfilm og stil den i koleskabet i ca. 15 min., til den er fast.
Naar dejen er fast, trilles den til en ca. 5 cm. tyk polse. Pak polsen godt ind i husholdningsfilmog stil den i koleskabet i endnu 10 min. Derefter pakkes polsen ud og trilles i demerara sukker, til overfladen er helt taet daekket. Stil dejen i koleskabet til den skal bruges.
Ovnen forvarmes til 180 grader. To bageplader pensles med smor. saker tynde skiver af dejpolsen, nok til at fylde bagepladen. Laeg kagerne paa pladen med ca. 4 cm. mellemrum. Stil resten af dejen i koleskabet. Bag kagerne i 12-15 min., til de er gyldne og sprode. Lad dem kole af paa en bagerist. Fortsaet paa samme maade med den resterende dej. Pladerne pensles med smor for hver ny portion.
SERVERING
TIPS: Mandelessenen kan erstattes af fx. vanillesukker, kanel eller fintrevet appelsinskal. Dejen kan trilles i farvet perlesukker eller farin istedet for demerara sukker. Dejen er velegnet til frysning Kan holde sig op til 4 uger i fryseren. Tril dejen til en polse for den laegges i fryseren. Den frosne dej ka skaeres i skiver med en skarp brodkniv. De frosne kager kan stilles direkte i ovnen, men man bor beregne en lidt laengere bagetid.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sukkerkager fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sukkerkager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
29. september er Danmarks madspildsdag. Madspil er ikke godt for naturen eller pengepungen. Se vores kategori, med gårsdagens rester eller gå ind på vores Tøm køleskabet funktion og skriv hvad du har i køleskabet.
Se opskrifter her
hvid streg
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Nemme pølsehorn     Varm ostemad     Syltede gulerødder     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Citronfromage med hele æg     mokkakage med fransk glasur     Kylling satay stegt i ovn     Bornholmersalat     Hurtig pæretærte     kokostoppe med marcipan og chokolade     Club Sandwich     herregårdsskinke      Pil selv reje mad     Tunmousse      Frisk pasta med laks og flødesovs     Aubergine lasagne     Kaffehorn     Fest pie     Koteletter i fad a`la Jane     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]