opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sukkerkager

Sukkerkager

Sukkerkager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.897
Visninger
83
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 g hvedemel
1 knivspids salt
2 tsk. bagepulver
115 g smor, blodt
225 g sukker
1 aeg, let sammenpisket
1/4 tsk. mandelessens
60 g demerara sukker (eller farin)


SÅDAN GØR DU
Melet sigtes i en skaal sammen med salt og bagepulver. I en anden skaal piskes smorret blodt med en haandmixer.. Tilsaet sukkeret og pisk videre til blandingen er lys og luftig. Pisk gradvist det sammenpiskede aeg ind i blandingen. Pisk godt mellem hver tilsaetning. Ror mandelessensen i dejen.
Tilsaet det sigtede hvedemel og ror godt. Daek dejen til med husholdningsfilm og stil den i koleskabet i ca. 15 min., til den er fast.
Naar dejen er fast, trilles den til en ca. 5 cm. tyk polse. Pak polsen godt ind i husholdningsfilmog stil den i koleskabet i endnu 10 min. Derefter pakkes polsen ud og trilles i demerara sukker, til overfladen er helt taet daekket. Stil dejen i koleskabet til den skal bruges.
Ovnen forvarmes til 180 grader. To bageplader pensles med smor. saker tynde skiver af dejpolsen, nok til at fylde bagepladen. Laeg kagerne paa pladen med ca. 4 cm. mellemrum. Stil resten af dejen i koleskabet. Bag kagerne i 12-15 min., til de er gyldne og sprode. Lad dem kole af paa en bagerist. Fortsaet paa samme maade med den resterende dej. Pladerne pensles med smor for hver ny portion.
SERVERING
TIPS: Mandelessenen kan erstattes af fx. vanillesukker, kanel eller fintrevet appelsinskal. Dejen kan trilles i farvet perlesukker eller farin istedet for demerara sukker. Dejen er velegnet til frysning Kan holde sig op til 4 uger i fryseren. Tril dejen til en polse for den laegges i fryseren. Den frosne dej ka skaeres i skiver med en skarp brodkniv. De frosne kager kan stilles direkte i ovnen, men man bor beregne en lidt laengere bagetid.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sukkerkager opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sukkerkager fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sukkerkager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær     Madbrød med rosmarin     Nemme pølsehorn     Citron sirup     Honningmarinade     Sprængt saftig flæskesteg     God Kartoffelsalat     Bagte rødbeder med timian     Chokolade kage m. kokosglasur     Grillet Entrecote eller Rib eye     Gratinerede farserede squash     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Fersken suppe (den er genial)     Morgenbirkes - fryseegnede     Abrikossnitter.     Karbonader i fløde/porre sauce     Kylling salat     gammel Estrup gryde     Lille Lones kyllingefileter med bacon & gorgonzola i tomatsa     Peberrodscreme     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]