opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.896 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillet kammuslinger m/ cherrytomater og honing

Grillet kammuslinger m/ cherrytomater og honing

Grillet kammuslinger m/ cherrytomater og honing
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(84)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.590
Visninger
295
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Nancy Andersen

DU SKAL BRUGE
8 kammuslinger
oliven olie
16 cherrytomater
1/2 citron
2 stk. hvid balsamico
2tsk. honning
40 g pinjekerner
200 g. ruccola
salt
peber


SÅDAN GØR DU
Snit et let kvadratmønster i muslingerne og steg dem på panden i lidt oliven olie ca 1-2 min til de er gyldne. cherrytomaterne steges på grillvarme i ca. 5-10 min med lidt olie, salt og peber
Bland olie, citronsaft, eddike og honning til en vinagrette. Rist pinjekernerne på en pande, drys m/ salt.
SERVERING
Læg den skyllede ruccola på en tallerken, kammuslingerne oven på, cherrytomater og pinjekerner

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grillet kammuslinger m/ cherrytomater og honing opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Grillet kammuslinger m/ cherrytomater og honing fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillet kammuslinger m/ cherrytomater og honing, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Rabarber- og stikkelsbærkage     Frikadeller med havregryn     Nemme pølsehorn     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Banankage uden æg     Pastarør med laks og oregano flødesovs     Tunmousse      Pastaret i fad     Grønne asparges med bacon     Marinade til kyllingfilet     Den bedste Kylling i Karry!     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Røræg i ovn     Mangosalsa     Grov go'e boller     Grillspyd     Hvidløgssuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]