opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalkunlår i rødvin

Kalkunlår i rødvin

Kalkunlår i rødvin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(137)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.057
Visninger
275
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 kalkunlår á 500 g,
½ dl olie,
salt & peber,
1 kvist friskhk timian
2 fed hakket hvidløg
4 dl vand
2 dl rødvin
250 g markchampignoner
300 g små skalotteløg
½ tsk sukker
kulør og evt.jævning.

Forslag til tilbehør:
Kogte aspargeskartofler/flütes.


SÅDAN GØR DU
Lav et snit indvendig på kalkunlårene og fjern benet ved at skrabe og skære kødet af.
Hug benene igennem et par gange og læg dem i et ovnfad.
Gnid kødet ind- og udvendigt med olie, salt, peber, hvidløg og timian. Luk dem sammen så skindsiden vender ud og læg dem i bradepanden. Brun dem i ovnen ved 210° C. til de er gyldne.
Hæld vand og rødvin ved og lad dem stege i ca 45 min. ved 200° C..
Si skyen over i en gryde og jævn den let. Tilsæt skivede svampe og små løg. Lad saucen koge svagt i 10 min og smag den til. Skær kødet i pæne stykker.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalkunlår i rødvin fra Maduniverset.dk i kategorien Basic opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalkunlår i rødvin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Røræg i ovn     Berliner pfannkuchen      Den bedste Crispy chicken burger     Raclette med det hele     French taco     Halloween kage kirkegård     Lækre dadle/nødde trøfler med kokos     lagkage med råcreme & frugt     Original Foccacia brød fra Italien     Frugttærte med merengs og bær     Marengs spøgelser     Kanelsnegle kagemand     Uhyggelige halloween hoveder med fyld     Rejemad     Havregrynskugler     Kartoffeltårn     Hjemmelavet agurkesalat     Frisk pasta med laks og flødesovs     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]