opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalkunlår i rødvin

Kalkunlår i rødvin

Kalkunlår i rødvin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(137)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.565
Visninger
273
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 kalkunlår á 500 g,
½ dl olie,
salt & peber,
1 kvist friskhk timian
2 fed hakket hvidløg
4 dl vand
2 dl rødvin
250 g markchampignoner
300 g små skalotteløg
½ tsk sukker
kulør og evt.jævning.

Forslag til tilbehør:
Kogte aspargeskartofler/flütes.


SÅDAN GØR DU
Lav et snit indvendig på kalkunlårene og fjern benet ved at skrabe og skære kødet af.
Hug benene igennem et par gange og læg dem i et ovnfad.
Gnid kødet ind- og udvendigt med olie, salt, peber, hvidløg og timian. Luk dem sammen så skindsiden vender ud og læg dem i bradepanden. Brun dem i ovnen ved 210° C. til de er gyldne.
Hæld vand og rødvin ved og lad dem stege i ca 45 min. ved 200° C..
Si skyen over i en gryde og jævn den let. Tilsæt skivede svampe og små løg. Lad saucen koge svagt i 10 min og smag den til. Skær kødet i pæne stykker.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalkunlår i rødvin fra Maduniverset.dk i kategorien Basic opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalkunlår i rødvin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fondue     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svampet kanelkage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Mormors citronfromage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Bagt rodfrugtmos     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     irsk stuvning med svinekød     Trylledej (ikke spiseligt)     Færøsk æblekage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Mors gulerodssalat med rosiner     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]