opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalkunlår i rødvin

Kalkunlår i rødvin

Kalkunlår i rødvin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(137)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.109
Visninger
256
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 kalkunlår á 500 g,
½ dl olie,
salt & peber,
1 kvist friskhk timian
2 fed hakket hvidløg
4 dl vand
2 dl rødvin
250 g markchampignoner
300 g små skalotteløg
½ tsk sukker
kulør og evt.jævning.

Forslag til tilbehør:
Kogte aspargeskartofler/flütes.


SÅDAN GØR DU
Lav et snit indvendig på kalkunlårene og fjern benet ved at skrabe og skære kødet af.
Hug benene igennem et par gange og læg dem i et ovnfad.
Gnid kødet ind- og udvendigt med olie, salt, peber, hvidløg og timian. Luk dem sammen så skindsiden vender ud og læg dem i bradepanden. Brun dem i ovnen ved 210° C. til de er gyldne.
Hæld vand og rødvin ved og lad dem stege i ca 45 min. ved 200° C..
Si skyen over i en gryde og jævn den let. Tilsæt skivede svampe og små løg. Lad saucen koge svagt i 10 min og smag den til. Skær kødet i pæne stykker.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kalkunlår i rødvin opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kalkunlår i rødvin fra Maduniverset.dk i kategorien Basic opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalkunlår i rødvin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Raclette med det hele     Indbagte rejer     Omelet m. skinke og ost     Den bedste Kylling i Karry!     Blødende chokoladekage     Grov go'e boller     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Grillet vildt dyrekølle     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Tunmousse med rød kaviar.     Langtidsstegt oksemørbrad     Ristaffel     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]