opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › philadelphia fyldt mørbrad

philadelphia fyldt mørbrad

philadelphia fyldt mørbrad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(368)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
63.782
Visninger
1.050
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 hel svinemørbrad, pudset
1 pakke philadelphia
hakkede krydderurter fx bassilikum, persille, salvie
en pakke røget fillet eller bacon


SÅDAN GØR DU
mørbradden skæres op på midten (så den åbner men ikke deles i to) De to sider skæres op (så de åbner men ikke deles i to). mørbradden smøres med et godt lag philadelphia og der drysses med kryderurterne. Mørbraden lukkes sammen ved at binde med enten bacon eller røget fillet (der laves et snit i fillet skiverne så de bliver "lange") mørbradden sættes i ovnen i ca. 40 min ved 190*C. Behøver ikke fedtstof at stege i
SERVERING
Mørbradden kan serveres i aflange stykker eller tyndere skiver. fx med ovnstegte kartofler og crème fraiche rørt med krydderurter
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

BB
27.09.2006, 10:01
Super god opskrift, som man jo selv kan variere. Jeg tilføjede lidt mere fyld bestående af bacon, løg og persille

tbn
21.03.2003, 18:49
Virkelig en god opskrift..
 
Denne gode opskrift på philadelphia fyldt mørbrad fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet philadelphia fyldt mørbrad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillede små kartofler med bacon på spyd     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Snobrød     Helstegt grillet oksefilet     Sommersalat med knas og nordisk marinade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Reje-meloncocktail.     Grillspyd     Blødende chokoladekage     Bagte kartofler til mange     Helstegt Oksestriploin     Marshmallow pandekager     Gammeldags Pandekager     Grov go'e boller     Hyldeblomst eddike     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]