opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › is surprice

is surprice

is surprice
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(87)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.074
Visninger
339
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Bund:
100 g margarine
75 g sukker
3 æggeblommer
100 g safir mel
½ tsk bagepulver
4 spsk vand

ca. 200 g frosne hindbær
1 spsk sukker

3 æggehvider
4 spsk sukker

½-3/4 l vanille is


SÅDAN GØR DU
Margarine og sukker røres. Æggeblommerne røres i. Mel, bagepulver og vand vendes i dejen.
Dejen kommes i en smurt lagkageform. Bagetid: 15-20 min. ved 175 C. Bunden afkøles.
Hindbærrene optøs og tilsættes sukker. Æggehviderne piskes meget stive, sukkeret piskes i.
Bunden lægges på et fad, som kan tåle ovnvarme.
Hindbærrene fordeles på bunden. Isen skæres i skiver og lægges over, så det danner en top.
Marengsmassen smøres over isen, så is og hindbær er helt dækket. Fadet stilles straks på en plade i ovnen 4-5 min. ved 250 C til marengsen er gylden.
SERVERING
Serveres med det samme. Tips: desserten kan også laves med en købt lagkagebund og hindbærsyltetøj. Bund, hindbær og is kan forfryses ½-1 time inden marengsmassen smøres på.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på is surprice fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet is surprice, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Oste sovs     Suppekuren     Nemme flûtes     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Indbagte rejer     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Ægte indianer-røv     Skinke, porre tærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]