opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › PESTOSAUCE

PESTOSAUCE

PESTOSAUCE
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(137)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.909
Visninger
193
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
PESTOSAUCE
1 stort bundt frisk basilikum
50 gram reven parmesan (evt. pecorino)
2 spsk. pinjekerner
3 fed hvidløg
1 1/4 dl olivenolie (jomfruolivenolie er det bedste)



SÅDAN GØR DU
1: Basilikum skylles og trykkes helt tørt, før bladene rives af. Pinjekernerne ristes let på en pande (teflon) og hvidløgsfeddene hakkes groft. Sammen med en knivspids salt stødes alle ingredienserne til en pasta i morteren.
2: Blandingen hældes over i en skål og skiftevis røres 1 spsk. af olivenolien og 1 spsk. af den friskrevne ost i, indtil det har konsistens som en tyktflydende creme. (jeg purerer nu det hele i en foodprocessor - en blender kan også bruges)
Tip: Der findes et utal af varianter, som glimrende kan forsøges for lidt afveksling, f.eks. kan der bruges bredbladet persille i stedet for basilikum, og der er også nogle der foretrækker valnødder i stedet for pinjekerner. Hvis du vil gemme (lave en større portion) så brug et gammelt syltetøjsglas med låg. Bliv ikke forskrækket over det mærkelige udseende sagen får efter at have stået i køleskabet. Det er bare olivenolien der skiller og klumper. Det forsvinder igen så snart saucen har fået lidt varme. Saucen holder sig nemt 2-3 uger i køleskabet.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler PESTOSAUCE opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på PESTOSAUCE fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet PESTOSAUCE, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fiskeruller med peberfrugtcreme og sauterede grønsager     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     brunkål     Frikadeller med havregryn     Gammeldaws æbleflæsk.     Penne med kylling og champignon     sønderjysk brunkål     Marineret kalkunbryst- helstegt     Tunmousse      Kanelsnegle kagemand     Helstegt Oksestriploin     Sprængt svinekam med vintergrønt     Mangosalat.     Spaghetti med kødsovs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Panerede koteletter m. rosenkål og hollandaisesauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]