opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › PESTOSAUCE

PESTOSAUCE

PESTOSAUCE
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(137)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.760
Visninger
207
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
PESTOSAUCE
1 stort bundt frisk basilikum
50 gram reven parmesan (evt. pecorino)
2 spsk. pinjekerner
3 fed hvidløg
1 1/4 dl olivenolie (jomfruolivenolie er det bedste)



SÅDAN GØR DU
1: Basilikum skylles og trykkes helt tørt, før bladene rives af. Pinjekernerne ristes let på en pande (teflon) og hvidløgsfeddene hakkes groft. Sammen med en knivspids salt stødes alle ingredienserne til en pasta i morteren.
2: Blandingen hældes over i en skål og skiftevis røres 1 spsk. af olivenolien og 1 spsk. af den friskrevne ost i, indtil det har konsistens som en tyktflydende creme. (jeg purerer nu det hele i en foodprocessor - en blender kan også bruges)
Tip: Der findes et utal af varianter, som glimrende kan forsøges for lidt afveksling, f.eks. kan der bruges bredbladet persille i stedet for basilikum, og der er også nogle der foretrækker valnødder i stedet for pinjekerner. Hvis du vil gemme (lave en større portion) så brug et gammelt syltetøjsglas med låg. Bliv ikke forskrækket over det mærkelige udseende sagen får efter at have stået i køleskabet. Det er bare olivenolien der skiller og klumper. Det forsvinder igen så snart saucen har fået lidt varme. Saucen holder sig nemt 2-3 uger i køleskabet.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på PESTOSAUCE fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet PESTOSAUCE, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kinesisk kylling i karry     Italienske Farsbøffer.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Is med marcipan & chokolade stykker     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Røræg i ovn     Kogning af kongekrabbe     Mornay sauce     Frisk pasta med laks og flødesovs     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     nem spejlæg      Grydestegte Hjerter     Raclette med det hele     Gifler     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Lammekøllerester i fad.     Mors gulerodssalat med rosiner     Hakket Oksekød med Hvidkål     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]