opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › PESTOSAUCE

PESTOSAUCE

PESTOSAUCE
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(137)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.122
Visninger
218
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
PESTOSAUCE
1 stort bundt frisk basilikum
50 gram reven parmesan (evt. pecorino)
2 spsk. pinjekerner
3 fed hvidløg
1 1/4 dl olivenolie (jomfruolivenolie er det bedste)



SÅDAN GØR DU
1: Basilikum skylles og trykkes helt tørt, før bladene rives af. Pinjekernerne ristes let på en pande (teflon) og hvidløgsfeddene hakkes groft. Sammen med en knivspids salt stødes alle ingredienserne til en pasta i morteren.
2: Blandingen hældes over i en skål og skiftevis røres 1 spsk. af olivenolien og 1 spsk. af den friskrevne ost i, indtil det har konsistens som en tyktflydende creme. (jeg purerer nu det hele i en foodprocessor - en blender kan også bruges)
Tip: Der findes et utal af varianter, som glimrende kan forsøges for lidt afveksling, f.eks. kan der bruges bredbladet persille i stedet for basilikum, og der er også nogle der foretrækker valnødder i stedet for pinjekerner. Hvis du vil gemme (lave en større portion) så brug et gammelt syltetøjsglas med låg. Bliv ikke forskrækket over det mærkelige udseende sagen får efter at have stået i køleskabet. Det er bare olivenolien der skiller og klumper. Det forsvinder igen så snart saucen har fået lidt varme. Saucen holder sig nemt 2-3 uger i køleskabet.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på PESTOSAUCE fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet PESTOSAUCE, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Husk at bruge de lækre kvæder
Kvæde er en pære / æble lignende frugt som vokser på kvædetræet
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt Oksestriploin     Blommetrifli     Gulerodskage (Rå)     Berliner pfannkuchen     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     irsk stuvning med svinekød     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Porrer i fad med oksekød     Bedstemor Ands æbletærte II     Mormors citronfromage     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Uhyggelige halloween hoveder med fyld     Nemme flûtes     Abehjerne     Røræg i ovn     drømmekage i bradepande     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]