opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brændenældesuppe II

Brændenældesuppe II

Brændenældesuppe II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(174)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
23.127
Visninger
448
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 porre
2 kartofler
2 gulerødder
1 ss. olie
1 l suppe/bouillon
50 g nælder (2 dl)
50 g skvalderkål (2 dl)
salt, peber
evt. 2 blødkogte æg


SÅDAN GØR DU
1. Porren skæres i tynde skiver.
2. Kartofler og gulerødder skæres i tern.
3. Urterne svitses et par minutter i olie.
4. Suppen tilsættes, og det koges i 10 min.
5. Nælder og skvalderkål skylles godt, hakkes fint og tilsættes. Kog videre i 10 min.
6. Suppen smages til med salt og peber.
SERVERING
Blødkogte, halverede æg kan serveres på suppen når den er hældt op i tallerkener. Er også fortrinelig uden.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Brændenældesuppe II fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brændenældesuppe II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Madbrød med rosmarin     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Ymerkoldskål     Omelet m. skinke og ost     Solbærsyltetøj med rom     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Marinerede flanksteak     Rejer al pil pil     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Fersken suppe (den er genial)     Fondue     champignon pate     Champignon-broccolitærte med skinke     Blommetrifli     Mornay sauce     Flødestuvet spinat     Broccoli tærte     Hvidløgs cremefraiche     Bechamel-sauce.     Mælkesnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]