opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bagt cremet ostepasta

Bagt cremet ostepasta

Bagt cremet ostepasta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(135)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.034
Visninger
234
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Fnuggi

DU SKAL BRUGE
500 g fusilli (pasta)
6 dl fløde
3 æg
250 g feta, smuldret
2 spsk. hvedemel
2 tsk. stødt muskat
125 g revet cheddar- eller mozzarellaost


SÅDAN GØR DU
Kog fusilierne i en gryde kogende vand tilsat salt. Sigtes og 2,5 dl af kogevandet gemmes. Pastaen sættes til side for at køle af.
Forvarm ovnen til 180 grader og smør et ca. 2 liters fad med olivenolie.
Pisk fløde, æg og den gemte kogevand i en stor skål til det er jævnt. Tilsæt det smuldrede fetaost, mel, stødt muskatnød og salt og peber.
Hæld den afkølede pasta i det smurte fad. Hæld flødeblandingen over og drys med reven ost.
Bages i 30-35 min., eller til retten har sat sig og er blevet let gylden på overfladen.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Bagt cremet ostepasta opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Bagt cremet ostepasta fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bagt cremet ostepasta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Nachos m/kylling     Grillspyd     Svampet kanelkage     Rabarber- og stikkelsbærkage     Forloren pindsvin     Hannes vafler.     Rejeroulade med spinat.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Sommerkartoffelsalat m. jordbær     Krydder frikadeller     Helstegt grillet oksefilet     Ovnsstegt laks i folie     Nemme pølsehorn     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Den bedste ungarske gullasch     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]