opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farfars brød

Farfars brød

Farfars brød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(142)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.334
Visninger
169
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1,2 kg rug sigtemel
5 dl. vand
50g gær
3 æg
2 dl. mørk sirup
salt


SÅDAN GØR DU
Vandet lunes, sirup, gær og æg røres i. Til sidst røres melet i og så skal man ælte til dejen er blød.: Dejen stilles til hævning i ca. 40 minutter, dækket med et klæde. Æltes derefter grundigt igen. Form herefter til 2 brød. Brødene kan også bages i rugbrødsforme på ca. 2 liter hver. Brødet hæver nu 2. gang ( ca. 30 minutter ) Så pensles brødet med en sjat kaffe og bages i 40-50 minutter ved 200 graders varme. Brødet bliver meget mørkt i skorpen.

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Farfars brød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farfars brød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Min perfekte stegte kylling:     Kalkunbryst med bacon & pikantost     jordbærfromage     Honning/timian marineret kalkuncuvette     Boller i selleri.     Kidneybønner i tomatsovs     Rød Dressing     irsk stuvning med svinekød     champignonsovs     Hård nougat     Blommetrifli     Yakisoba     Grov go'e boller     Luksus Millionbøf med ris     torsk i Hollandaise     Vildtragout med champignon og rosmarin     Lime-is     Indbagte tigerrejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]