opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gryderet med cocktailpølser

Gryderet med cocktailpølser

Gryderet med cocktailpølser
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
26.927
Visninger
293
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
½ kg cocktailpølser
200 g rosenkål
300 g gulerødder
200 g grønne ærter
1 porre
1 gul peberfrugt
smør eller margarine

Sovs:
2 dl cremefraiche 38%
2 spsk dijonsennep
1 spsk tomatpuré
1-2 spsk Sukker
1 spsk Herbes de Provence


SÅDAN GØR DU
1. Pisk ingredienserne til sovsen sammen.

2. Skyl grønsagerne. Skær gulerødder og porrer i skiver. Blancher gulerødder og rosenkål, så de er møre, men sprøde. Dyp porrer, ærter og peberfrugt i kogende vand, så de bliver varme.

3. Læg cocktailpølserne i en kasserolle med koldt vand, og giv det et opkog. Hæld vandet fra, og brun derefter pølserne i fedtstof.

4. Bland pølserne med de varme grønsager.
SERVERING
Serveres med sovsen samt kogt pasta, ris eller kartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gryderet med cocktailpølser fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gryderet med cocktailpølser, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Myntelikør     Kogning af majs     Rødvinssauce     Mandel-macipan småkager     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Grillet vildt dyrekølle     Mornay sauce     Blommetrifli     Grillspyd med krydret kalvekød & tomatsalsa     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     Fløde/tomatsauce     Tapas med chorizo     Grov go'e boller     Mælkesnitter     Kantarelmad     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]