opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Cremede asparges linguine

Cremede asparges linguine

Cremede asparges linguine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(47)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.835
Visninger
129
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
200 g friske fuldfed ricottaost
2,5 dl fløde
75 g friskrevet parmesan
friskrevet muskatnød
500 g linguine
500 g friske slikasparges, skåret i korte stykker
45 g ristede halverede mandler, til servering


SÅDAN GØR DU
Kom ricottaen i en skål og rør den til den bliver lind. Rør fløde, parmesan og muskatnød i og smag til med salt og sort peber.
Kom linguinierne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kom aspargesene i gryden og lad dem koge med i 3 min.
Sigt pastaen og aspargesene, med gem 2 spsk. af kogevandet. Kom pasta og asparges tilbage i gryden.
Kom de 2 spsk. pastakogevand ned til ricottablandingen og rør det godt rundt. Kom blandingen over pastaen og vend forsigtigt rundt.
SERVERING
Serveres drysset med ristede mandler.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Cremede asparges linguine fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Cremede asparges linguine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Den sprøde salat     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Piment sauce     Fersken suppe (den er genial)     Puffede hvedekerner     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Mælkesnitter     Blåbærmuffins     Kongens waldorfsalat     Røræg i ovn     Grillet jomfruhummerhaler     Kylling med cashewnødder     Svampet kanelkage     Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Ovnsstegt laks i folie     Fondue     Cremeboller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]