Flæk chilien, fjern kerner og skær den i meget små tern og pres hvidløget.
Rør ingredienserne til grillsaucen sammen.
Pensel saucen på koteletterne. Lad dem trække i køleskabet, mens du ordner resten.
Skrub kartoflerne og kog dem halvmøre i let saltet vand. køl kartoflerne af efter kogningen.
Sæt dem på grillspydene, drys rosmarin og cayennepeber på.
Skær squashen i 1 cm tykke skiver og løget i tyndere skiver. Kog dem 2 min i let saltet vand og hæld vandet fra.
Fordel squash, løg, soltørrede tomater i små tern, hakket hvidløg og hakket persille på fire stykker staniol.
Kryder med salt og citronpeber og luk pakkerne.
Grill koteletterne ca 8 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Krydr dem med salt.
Læg squashpakkerne på grillristen og lad dem grille 5-6 minutter på hver side.
Pensel kartoflerne ganske let med olie - grill dem 10 - 12 minutter.
Husk! at vende dem tit.