opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › pizza

pizza

pizza
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(215)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
38.501
Visninger
913
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Dej:

250g hvedemel
250g durummel
25g gær
Vand
2 spk olivenolie
salt

Fyld:

1 dåse gode flåede tomater
1 knsp tørret chili
2 spsk balsamico
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
smag til med tørret basilikum, oregano, salt og peber.

Topping:

400 g. frisk mozzarella
1 pk parmaskinke
1 bdt. frisk basilikum


SÅDAN GØR DU
Dej:
Gæren røres ud i vandet ( ca 4 dl ) til det er helt opløst. Tilsæt skiftevis lidt durummel og hvedemel + salt. Tilsæt olien. Dejen skal være blød og smidig. Dejen rulles til en rund kugle i lidt olivenolie og stilles koldt til den skal bruges ( 1-12 timer ).

Ovnen tændes på 250 - 300 g C - og hvis man har bagesten varmes den op i oven mindst 1/2 time.

Fyld:

Alle ingredienser blendes ( tomat og krydderier ) og smages til. Saucen skal smage kraftigt, syrligt og lidt salt.

Dejen deles i 4-5 små kugler. Jeg kan bedst lide at lave pizzaerne lidt mindre end traditionelt - så er de nemmere at have med at gøre og er mere delikate - men det er jo et spørgsmål om smag og behag. Dejen rulles meget flad - det gøres nemmest ved at hive lidt i den og rulle den ud på grov durum mel. Et tyndt lag fyld smøres ud på bundene. Dernæst skæres mozzarellaen i skiver og lægges på. Pizzaerne bages til de er gyldne og sprøde - ca. 10 - 15 minutter. Så snart pizzaerne tages ud af ovnen lægger man tynde skiver parmaskinke på og drysser med frisk basilikum.

Pizzaerne bliver nemmest sprøde hvis de bages på en bagesten, som er varmet op.

SERVERING
Pizzaerne smager skønt med en sprød salat af fx sprød rucola og solmodne tomater.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Marie
27.10.2003, 21:40
Virkelig god opskrift på pizza. Bunden bliver meget lækker og sprød og er nem at forme og arbejde med. Kan varmt anbefales - også med fyld efter eget valg :-)
 
Denne gode opskrift på pizza fra Maduniverset.dk i kategorien Pizza opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet pizza, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Fondue     Suppekuren     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Oste sovs     Omelet m. skinke og ost     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Trylledej (ikke spiseligt)     Bedstemor Ands æbletærte II     Svampet kanelkage     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Skinke, porre tærte     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Indbagte rejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]