opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Valnøddebrød m. surdej

Valnøddebrød m. surdej

Valnøddebrød m. surdej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(80)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.262
Visninger
140
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Surdej: 1 øl 1pk gær rugmel.
1l vand
1 pk. gær
1 spsk. salt
1 spsk. sukker
1/2dl olie
5 dl. hakkede valnødder
200 g durummel
hvedemel til rette konsistens.
surdej


SÅDAN GØR DU
Alle ingredienserne til surdejen blandes konsistens skal være lind og denne står v. stue temp 1 - 2 døgn (herefter opbevares den i køleskabet)
Gæren udrøres i lunken vand og de øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen hæver 30 min.
Deles i 8 og formes til kugler som hæver 30 min.
Disse kugler "strammes op" så man får en spændt kugle som hæver yderligere 30 min.
Pensel med vand og rids.
Bag v. 170 grader ca. 40 min.
SERVERING
Gode til ost.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

anne de freitas
19.11.2012, 13:00
hej Jeg er ludt forvirret... skal der 2 pk gær til , en til surdej, og en mere når du laver brødet ???? Det lyder af alt for meget

anne de freitas
19.11.2012, 13:00
hej Jeg er ludt forvirret... skal der 2 pk gær til , en til surdej, og en mere når du laver brødet ???? Det lyder af alt for meget
 
Denne gode opskrift på Valnøddebrød m. surdej fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Valnøddebrød m. surdej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Halloweenboller     Tunmousse med bladselleri     Krabbetærte     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Piment sauce     Mormors citronfromage     Syltede valnødder     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Blødende chokoladekage     Spagetti carbonara     Mexicansk Kødboller i chile & tomat     Blodige popcorn til halloween     Tunmousse med rød kaviar.     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Gode Råd - lette og luftige     Sunde pandekager med spidskål     Hot rejesuppe     Banansyltetøj     Fødselsdagsboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]