opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Valnøddebrød m. surdej

Valnøddebrød m. surdej

Valnøddebrød m. surdej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(80)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.136
Visninger
136
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Surdej: 1 øl 1pk gær rugmel.
1l vand
1 pk. gær
1 spsk. salt
1 spsk. sukker
1/2dl olie
5 dl. hakkede valnødder
200 g durummel
hvedemel til rette konsistens.
surdej


SÅDAN GØR DU
Alle ingredienserne til surdejen blandes konsistens skal være lind og denne står v. stue temp 1 - 2 døgn (herefter opbevares den i køleskabet)
Gæren udrøres i lunken vand og de øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen hæver 30 min.
Deles i 8 og formes til kugler som hæver 30 min.
Disse kugler "strammes op" så man får en spændt kugle som hæver yderligere 30 min.
Pensel med vand og rids.
Bag v. 170 grader ca. 40 min.
SERVERING
Gode til ost.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

anne de freitas
19.11.2012, 13:00
hej Jeg er ludt forvirret... skal der 2 pk gær til , en til surdej, og en mere når du laver brødet ???? Det lyder af alt for meget

anne de freitas
19.11.2012, 13:00
hej Jeg er ludt forvirret... skal der 2 pk gær til , en til surdej, og en mere når du laver brødet ???? Det lyder af alt for meget
 
Denne gode opskrift på Valnøddebrød m. surdej fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Valnøddebrød m. surdej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Aubergine-tomatsalat med frisk basilikum     Tunmousse      Lammekølle med kartofler i fad     Mormors citronfromage     Røræg i ovn     Påskekyllinger af kogte æg     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Sauce     Grillet vildt dyrekølle     Myntesauce - godt til lam     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Grov go'e boller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors Stegte sild i eddike     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Tunmousse med rød kaviar.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Abrikos-Chokolade lagkage.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]