opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tzimmes

Tzimmes

Tzimmes
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.654
Visninger
119
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg oksetykkam uden ben
1 spsk paprika
1 spsk olie
3 løg i både
2 fed hvidløg
2 laurbærblade
½ tsk knust allehånde
½ tsk cayenne
½ L vand eller hønsebouillon
2 dl rødvin
150g svesker
100g tørrede abrikoser
500g gulerødder i 3 cm lange skiver
750g søde kartofler i grove stykker
1 bundt persille


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 160°.
Smallegade 4arm en stor stegegryde op & steg kødet, uden brud af fedtstof, til det er pænt brunt på alle sider.
Tag kødet op & gnid det ,med paprika, salt & peber.
Tør gryden af & tilsæt olien. Steg løgene til de er brune, tilsæt hvidløg, laurbær, allehånde, cayenne, vand/bouillon, vin, det brunede kød, svesker & abrikoser.
Læg låg på & stil gryden i ovnen i 1½ time.
Vend kødet & kom gulerødder & søde kartofler pmkring kødet, læg låget på igen. Stil gryden i ovnen endnu 2 timer.
Tag kødet op & lad det hvile 20 min.
Skær det i tynde skiver & læg det midt på et stort fad 6 læg forsigtigt frugt & grønsager omkring.
Drys med persille & server med flutes.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tzimmes opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tzimmes fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tzimmes, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Raclette med det hele     Indbagte rejer     Omelet m. skinke og ost     Den bedste Kylling i Karry!     Blødende chokoladekage     Grov go'e boller     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Grillet vildt dyrekølle     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Tunmousse med rød kaviar.     Langtidsstegt oksemørbrad     Ristaffel     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]