opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tzimmes

Tzimmes

Tzimmes
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.832
Visninger
125
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg oksetykkam uden ben
1 spsk paprika
1 spsk olie
3 løg i både
2 fed hvidløg
2 laurbærblade
½ tsk knust allehånde
½ tsk cayenne
½ L vand eller hønsebouillon
2 dl rødvin
150g svesker
100g tørrede abrikoser
500g gulerødder i 3 cm lange skiver
750g søde kartofler i grove stykker
1 bundt persille


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 160°.
Smallegade 4arm en stor stegegryde op & steg kødet, uden brud af fedtstof, til det er pænt brunt på alle sider.
Tag kødet op & gnid det ,med paprika, salt & peber.
Tør gryden af & tilsæt olien. Steg løgene til de er brune, tilsæt hvidløg, laurbær, allehånde, cayenne, vand/bouillon, vin, det brunede kød, svesker & abrikoser.
Læg låg på & stil gryden i ovnen i 1½ time.
Vend kødet & kom gulerødder & søde kartofler pmkring kødet, læg låget på igen. Stil gryden i ovnen endnu 2 timer.
Tag kødet op & lad det hvile 20 min.
Skær det i tynde skiver & læg det midt på et stort fad 6 læg forsigtigt frugt & grønsager omkring.
Drys med persille & server med flutes.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tzimmes fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tzimmes, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Klamme fingre     Kanelsnegle kagemand     Røræg i ovn     Marengs spøgelser     Mormors citronfromage     Kvædemarmelade     Omelet m. skinke og ost     Kødtimbale     Raclette med det hele     Halloween kage kirkegård     Rejesalat med avocado     Grønkålssalat med mandler og æbler     Æblepie     gammel Estrup gryde     Fersken suppe (den er genial)     Ægte indianer-røv     Morgenbirkes - fryseegnede     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]