opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tzimmes

Tzimmes

Tzimmes
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(62)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.586
Visninger
133
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kg oksetykkam uden ben
1 spsk paprika
1 spsk olie
3 løg i både
2 fed hvidløg
2 laurbærblade
½ tsk knust allehånde
½ tsk cayenne
½ L vand eller hønsebouillon
2 dl rødvin
150g svesker
100g tørrede abrikoser
500g gulerødder i 3 cm lange skiver
750g søde kartofler i grove stykker
1 bundt persille


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 160°.
Smallegade 4arm en stor stegegryde op & steg kødet, uden brud af fedtstof, til det er pænt brunt på alle sider.
Tag kødet op & gnid det ,med paprika, salt & peber.
Tør gryden af & tilsæt olien. Steg løgene til de er brune, tilsæt hvidløg, laurbær, allehånde, cayenne, vand/bouillon, vin, det brunede kød, svesker & abrikoser.
Læg låg på & stil gryden i ovnen i 1½ time.
Vend kødet & kom gulerødder & søde kartofler pmkring kødet, læg låget på igen. Stil gryden i ovnen endnu 2 timer.
Tag kødet op & lad det hvile 20 min.
Skær det i tynde skiver & læg det midt på et stort fad 6 læg forsigtigt frugt & grønsager omkring.
Drys med persille & server med flutes.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tzimmes fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tzimmes, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Gulerodskage (Rå)     Grillet jomfruhummerhaler     Squashkage     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Solbærlikør     Røræg i ovn     Ribssaft     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Helstegt grillet oksefilet     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Omelet m. skinke og ost     Frisk pasta med laks og flødesovs     Havkat i fad med grønsager og bacon     Kogning af majs     Stikkelsbærtærte     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]