opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagt hamburgerryg med pikant

Indbagt hamburgerryg med pikant

Indbagt hamburgerryg med pikant
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(296)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
43.226
Visninger
1.141
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg hamburryg eller skinke
150 g pikantost med kryderurter
2 spsk hakket persille
1 spsk vand
1 rulle butterdej 30x40 cm
1 stk æg
salt og peber



SÅDAN GØR DU
Kog hamburgerryg eller skinke i 30 minutter, og lad den afkøle i kogevandet.
Skær den i 10-12 skiver, men kun 3/4 igennem, så den stadig hænger sammen.

Rør pikant blød med vand, og smag til med salt, peber og hakket persille.
Fordel pikanten mellem skiverne og tryk dem let sammen.

Rul den optøet buttedej ud, og pak den godt om hamburgerrygen, pensl sammenføjningerne med pisket æg.

Kom pakken op i et ildfast fad eller en plade, og pensl med æg.
Bag ved 200 grader i ca. 30 minutter, til den er blevet gylden og sprød.



SERVERING
Tilbehør: Smørdampede grønsager og kogte kartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Indbagt hamburgerryg med pikant opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Indbagt hamburgerryg med pikant fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagt hamburgerryg med pikant, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Havretern med nougat     pommes anna     Pastaret i fad     Røræg i ovn     Ægte indianer-røv     Helstegt Oksestriploin     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Pasta Cabonara uden æg     Tunmousse      Kylling satay stegt i ovn     Gulerodskage (Rå)     Den bedste Kylling i Karry!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]