opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder

Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder

Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(46)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.491
Visninger
186
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Marinerede tranebær:
100g soltørrede tranebær
1 dl orangelikør

Kalvepostej:
500g kalvelever
½ L piskefløde
3 æg ( str. Mellem )
150g smeltet, afkølet smør
2½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Claserede valnødder:
1 lille, tørret stærk chilipeber
100 valnøddekerner
65g sukker
½ dl vand
1 tsk fintrevet appelsinskal
1 spsk vand

Dressing:
2½ spsk lage fra tranebærrene
2 tsk vindruekerneolie
1 spsk vand

Salat:
1 icebergesalat revet i grove stykker ( ca 450g )
1 rødløg i tynde, halve ringe ( ca 75g )
5 forårsløg i tynde, skrå skiver ( ca 75g )

Tilbehør: flutes


SÅDAN GØR DU
Marinerede tranebær:
Læg tranebærrene i en skål & hæld orangelikøren over. Lad det trække tildækket i køleskabet i 2 dage.

Kalvepostej:
Befri leveren for sener & hinder. Skær leveren i små stykker & blend den sammen med fløde & æg i ca. 2 min. eller til det er jævnt.
Hæld den blendede lever -gennem en sigte - over i en skål.
Rør leveren sammen med smeltet smør, salt 6 peber.
Hæld blandningen i 2 smurte ovnfaste porcelænsforme ( á ca en Liter )
Bag postejerne midt i ovnen til de er hævede & faste.
Lad postejerne køle af & til dem tildækket i køleskabet til næste dag.

Glaserede valnødder:
Hak den tørrede chili fint ( ca 1/4 tsk ) & kom den i en pande sammen med valnødder, sukker, vand & appelsinskal.
Varm blandningen op ved kraftig varme 6 under omrøring til sukkeret er brunt & brusende. Tilsæt 1 spsk vand & vend hurtig rundt i nødderne. Spred nødderne ud på et stykke bagepapir & lad dem køle af. Knæk dem fra hinanden & opbevar de glaserede valnødder i en dåse.


Dressing:
Pisk lage, olie & vand sammen.

SERVERING
Pynt postejerne med lidt tranebær & valnødder. Anret salat & de to slags løg på et serveringsfad sammen med resten af tranebær & valnødder. Drys lidt dressing over salaten & server resten til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Havkat i fad med grønsager og bacon     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Oste sovs     Mormors citronfromage     Hjemmelavet varmrøget laks     Hyldeblomst-is     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]