opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder

Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder

Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(46)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.021
Visninger
177
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Marinerede tranebær:
100g soltørrede tranebær
1 dl orangelikør

Kalvepostej:
500g kalvelever
½ L piskefløde
3 æg ( str. Mellem )
150g smeltet, afkølet smør
2½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Claserede valnødder:
1 lille, tørret stærk chilipeber
100 valnøddekerner
65g sukker
½ dl vand
1 tsk fintrevet appelsinskal
1 spsk vand

Dressing:
2½ spsk lage fra tranebærrene
2 tsk vindruekerneolie
1 spsk vand

Salat:
1 icebergesalat revet i grove stykker ( ca 450g )
1 rødløg i tynde, halve ringe ( ca 75g )
5 forårsløg i tynde, skrå skiver ( ca 75g )

Tilbehør: flutes


SÅDAN GØR DU
Marinerede tranebær:
Læg tranebærrene i en skål & hæld orangelikøren over. Lad det trække tildækket i køleskabet i 2 dage.

Kalvepostej:
Befri leveren for sener & hinder. Skær leveren i små stykker & blend den sammen med fløde & æg i ca. 2 min. eller til det er jævnt.
Hæld den blendede lever -gennem en sigte - over i en skål.
Rør leveren sammen med smeltet smør, salt 6 peber.
Hæld blandningen i 2 smurte ovnfaste porcelænsforme ( á ca en Liter )
Bag postejerne midt i ovnen til de er hævede & faste.
Lad postejerne køle af & til dem tildækket i køleskabet til næste dag.

Glaserede valnødder:
Hak den tørrede chili fint ( ca 1/4 tsk ) & kom den i en pande sammen med valnødder, sukker, vand & appelsinskal.
Varm blandningen op ved kraftig varme 6 under omrøring til sukkeret er brunt & brusende. Tilsæt 1 spsk vand & vend hurtig rundt i nødderne. Spred nødderne ud på et stykke bagepapir & lad dem køle af. Knæk dem fra hinanden & opbevar de glaserede valnødder i en dåse.


Dressing:
Pisk lage, olie & vand sammen.

SERVERING
Pynt postejerne med lidt tranebær & valnødder. Anret salat & de to slags løg på et serveringsfad sammen med resten af tranebær & valnødder. Drys lidt dressing over salaten & server resten til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kvædemarmelade     Svampet kanelkage     Halloween menu     Fersken suppe (den er genial)     Halloween kage kirkegård     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     irsk stuvning med svinekød     Andebryst i ovn til mange     Mormors Stegte sild i eddike     Marengs spøgelser     Blødende chokoladekage     Brownie med saltkaramel midte     Syltede valnødder     Nemme pølsehorn     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Omelet m. skinke og ost     Bedstemor Ands æbletærte II     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]