Annoncering | Mobil/tablet version | 187 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder

Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder

Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(46)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.494
Visninger
162
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Marinerede tranebær:
100g soltørrede tranebær
1 dl orangelikør

Kalvepostej:
500g kalvelever
½ L piskefløde
3 æg ( str. Mellem )
150g smeltet, afkølet smør
2½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Claserede valnødder:
1 lille, tørret stærk chilipeber
100 valnøddekerner
65g sukker
½ dl vand
1 tsk fintrevet appelsinskal
1 spsk vand

Dressing:
2½ spsk lage fra tranebærrene
2 tsk vindruekerneolie
1 spsk vand

Salat:
1 icebergesalat revet i grove stykker ( ca 450g )
1 rødløg i tynde, halve ringe ( ca 75g )
5 forårsløg i tynde, skrå skiver ( ca 75g )

Tilbehør: flutes


SÅDAN GØR DU
Marinerede tranebær:
Læg tranebærrene i en skål & hæld orangelikøren over. Lad det trække tildækket i køleskabet i 2 dage.

Kalvepostej:
Befri leveren for sener & hinder. Skær leveren i små stykker & blend den sammen med fløde & æg i ca. 2 min. eller til det er jævnt.
Hæld den blendede lever -gennem en sigte - over i en skål.
Rør leveren sammen med smeltet smør, salt 6 peber.
Hæld blandningen i 2 smurte ovnfaste porcelænsforme ( á ca en Liter )
Bag postejerne midt i ovnen til de er hævede & faste.
Lad postejerne køle af & til dem tildækket i køleskabet til næste dag.

Glaserede valnødder:
Hak den tørrede chili fint ( ca 1/4 tsk ) & kom den i en pande sammen med valnødder, sukker, vand & appelsinskal.
Varm blandningen op ved kraftig varme 6 under omrøring til sukkeret er brunt & brusende. Tilsæt 1 spsk vand & vend hurtig rundt i nødderne. Spred nødderne ud på et stykke bagepapir & lad dem køle af. Knæk dem fra hinanden & opbevar de glaserede valnødder i en dåse.


Dressing:
Pisk lage, olie & vand sammen.

SERVERING
Pynt postejerne med lidt tranebær & valnødder. Anret salat & de to slags løg på et serveringsfad sammen med resten af tranebær & valnødder. Drys lidt dressing over salaten & server resten til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvepostej med tranebær & glaserede valnødder, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]