800 g oksetykstegsfilet i strimler
2 dl fløde
l dl hvidvin
Salt og peber
Olivenolie
6 løg skåret i små både
1 spsk tomatpure
250 g champignons i kvarte
2 fed revet hvidløg
1 bdt. forårsløg, toppen skåret i lange strimler, bunden i skiver
Ca. 1 spsk paprika, alt
efter styrke
1 bdt. bredbladet persille
Bred båndpasta (kan laves selv. Se opskriften på pastamelposen.)
Pesto, se opskriften under luftørret skinke med skorzonerrods pasta for fremgangsmåde
Kødet brunes på en stor hed pande, evt. ad flere gange, i et par minutter. Krydres med salt og peber og kommes herefter i en gryde. Derefter steges løg, hvidløg og champignons på panden i lidt olie til de er gyldne. Vinen tilsættes sammen med tomatpureen, salt og peber, derefter tilsættes paprika og fløde. Det hele kommes op til kødet og varmes
kort igennem sammen med de skårne sommerløg og hakket persille, smages til med salt og peber. Imedens koges vand til pastaen som koges efter anvisning på pakken, vandet hældes fra og pastaen vendes med pesto.
Anret kødet i en skål med saucen henover, pastaen serveres i en skål for sig selv.