opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Okse i paprikacreme med bred båndpasta

Okse i paprikacreme med bred båndpasta

Okse i paprikacreme med bred båndpasta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(85)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.729
Visninger
289
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
800 g oksetykstegsfilet i strimler
2 dl fløde
l dl hvidvin
Salt og peber
Olivenolie
6 løg skåret i små både
1 spsk tomatpure
250 g champignons i kvarte
2 fed revet hvidløg
1 bdt. forårsløg, toppen skåret i lange strimler, bunden i skiver
Ca. 1 spsk paprika, alt
efter styrke
1 bdt. bredbladet persille

Bred båndpasta (kan laves selv. Se opskriften på pastamelposen.)

Pesto, se opskriften under luftørret skinke med skorzonerrods pasta for fremgangsmåde


SÅDAN GØR DU
Kødet brunes på en stor hed pande, evt. ad flere gange, i et par minutter. Krydres med salt og peber og kommes herefter i en gryde. Derefter steges løg, hvidløg og champignons på panden i lidt olie til de er gyldne. Vinen tilsættes sammen med tomatpureen, salt og peber, derefter tilsættes paprika og fløde. Det hele kommes op til kødet og varmes
kort igennem sammen med de skårne sommerløg og hakket persille, smages til med salt og peber. Imedens koges vand til pastaen som koges efter anvisning på pakken, vandet hældes fra og pastaen vendes med pesto.
SERVERING
Anret kødet i en skål med saucen henover, pastaen serveres i en skål for sig selv.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Okse i paprikacreme med bred båndpasta fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Okse i paprikacreme med bred båndpasta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Ildwokken     Rosenkålspuré     Sherryfromage med chokolade og valnødder     sauce nage     havregrynskugler med piskefløde     Knasende chokolade cornflakes     Marineret kalkunbryst- helstegt     Trylledej (ikke spiseligt)     parmesan pie     Indbagt laks m. Porre & krydderurter     Gulerod- og hvidkålssalat     græsk kylling med kartofler og oliven     Tofu ruller med aubergine     Fyldte karbonader     Grovboller med birkes     Langtidshævet brød med havregryn     Nachos m/kylling     Grill-kylling med kryddersmør     majspandekager m/fyld     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]