opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillet havkat med tomat og rosmarin

Grillet havkat med tomat og rosmarin

Grillet havkat med tomat og rosmarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(160)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.922
Visninger
268
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
800 g havkat i filet, skåret i tern af ca 4x4 cm, ca. 6 stk. pr. person
10 tomater
2 bdt. rucola
8 grene rosmarin
2 små citroner
Olivenolie
4 skalotteløg
Sukker efter behov
Eddike, gerne æbleeddike, efter behov
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
Tern af havkat sættes på rosmarinstilke, hvor bladene undtagen topskudene er fjernet, med citron og tomatskiver imellem. Mariner "spyddene" i olivenolie tilsat hakket rosmarin, salt og peber i et par timer. Grilles herefter på hver side i 2-3 min.
Tomater blancheres, dvs. kommes 30 sek. i kogende vand og straks
herefter afkøles i koldt vand og skindet pilles af. De skæres i grove stykker og vendes med finthakket skalotteløg og rosmarin, smages til med salt og peber, eddike og sukker.
Tomaten vendes med rucolaen og lægges som bund, herpå kommes fisken.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grillet havkat med tomat og rosmarin fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillet havkat med tomat og rosmarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Banankage -uden fedt     Mexicansk kyllingelasagne     Kold avocadosuppe med fløde     Raclette med det hele     Ørred på grill     Kartofler i dampovn     Fyldte løg     Mors gulerodssalat med rosiner     Farmors æbleskiver     Indbagte rejer     Flødestuvet spinat     Ovnbagte kartoffelstave/både     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Reje-meloncocktail.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Hvidløgsmarinerede Black Tiger rejer     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     God gammeldags pasta med kødsovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]