opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Romana

Romana

Romana
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(47)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.576
Visninger
443
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
8 tynde skiver dansk kalvetyksteg (escalopes)
8 tynde skiver Parmaskinke
(eller anden spegeskinke)
8 blade frisk salvie
8 tandstikkere
1 spsk mel
2 dl tør hvidvin
50 g smør
2 spsk olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
300 g tørret pasta (vælg selv)
200 g dybfrossen spinat


SÅDAN GØR DU
Læg de 8 skiver tyksteg ud på et skærebræt. Kom så en skive Parmaskinke og et friskt salvieblad oven på hvert stykke og hold det sammen med en tandstikker.

Varm lidt olie på en stegepande og steg kødet et par minutter med "kødsiden" nedad - altså den side, hvor der ikke er skinke. Drys melet over kødet og hæld hvidvinen ned i stegepanden.
Lad nu det hele simre i 2 minutter, rør så smørret i. Lad det simre l minut mere og smag til med salt og peber.

Kog pastaen som angivet på emballagen.
Tilbered den dybfrosne spinat som angivet på emballagen - gerne i en sautérpande. Når spinaten er klar, vendes den kogte pasta i og serveres til kalvekødet.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Romana fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Romana, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Hønsesalat Med bacon på toppen     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Gulerodskage (Rå)     Mors gulerodssalat med rosiner     Mormors Chokoladetoppe     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Ice-cubes     Biscotti, sprøde julesmåkager     Kanelsnegle kagemand     Spaghetti med kødsovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Trylledej (ikke spiseligt)     Tapas med chorizo     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]