opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Romana

Romana

Romana
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(47)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.252
Visninger
435
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
8 tynde skiver dansk kalvetyksteg (escalopes)
8 tynde skiver Parmaskinke
(eller anden spegeskinke)
8 blade frisk salvie
8 tandstikkere
1 spsk mel
2 dl tør hvidvin
50 g smør
2 spsk olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
300 g tørret pasta (vælg selv)
200 g dybfrossen spinat


SÅDAN GØR DU
Læg de 8 skiver tyksteg ud på et skærebræt. Kom så en skive Parmaskinke og et friskt salvieblad oven på hvert stykke og hold det sammen med en tandstikker.

Varm lidt olie på en stegepande og steg kødet et par minutter med "kødsiden" nedad - altså den side, hvor der ikke er skinke. Drys melet over kødet og hæld hvidvinen ned i stegepanden.
Lad nu det hele simre i 2 minutter, rør så smørret i. Lad det simre l minut mere og smag til med salt og peber.

Kog pastaen som angivet på emballagen.
Tilbered den dybfrosne spinat som angivet på emballagen - gerne i en sautérpande. Når spinaten er klar, vendes den kogte pasta i og serveres til kalvekødet.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Romana opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Romana fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Romana, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grønkålssalat med mandler og æbler     Butterbeer (smør øl som de drikker i harry potter)     Frikadeller med havregryn     Kartoffelmad med Ramsløg     Mangolikør     Roastbeef mad     Luksus smørrebrød med tiger rejer- Den sunde     Vegetar Wok med stegte nudler     Karrydressing     Svigermors torskerognssalat     Grillspyd     Culottesteg med hvidløg     Helstegt grillet oksefilet     gammel Estrup gryde     Hjemmelavet citronolie     Svampet kanelkage     Fyldt snackpeber med ost og bacon omkring     Laksesalat med dild og citron     Tvebakkekage     Verdens bedste frikadeller med persille og hvidløg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]