opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe

En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe

En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(98)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.415
Visninger
318
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ca. 700 g dansk kalveinderlår
2 skalotteløg
500 g svampe
(eller champignons)
6 dl kalvefond/bouillon
maizena
1 bdt estragon
2 spsk olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
1 bakke rucola-salat
2 spsk olivenolie
saften fra ½ cirton
frisk bagt brød


SÅDAN GØR DU
Når det er sæson for vilde svampe som Karl Johan, kantareller, trompetsvampe osv., bliver det en meget elegant ret, men den e nu også ganske god og yderst velsmagende med almindelige mark-champignons.

Skær kalveinderlåret i blyantstykke strimler på ca. 3 cm længde. Varm en stegepande med høje sider (sautérpande) op, varm lidt olie på den og brun kødstrimlerne hurtigt på alle sider. Tag kødet af panden og hold det lunt - læg det på en stor tallerken og dæk med stanniol.

Pil skalotteløgene og hak dem fint. Rens svampene og skær dem i passende stykker. Varm så lidt mere olie på sautér-panden og steg løg og svampe til de er gyldne. Så kommes kalvefonden/bouillonen ved, og saucen jævnes med maizena til en passende konsistens.

Kom kødet tilbage i saucen og vend finthakkede estragonblade i. Smag til med salt og peber og lad det blive varmet godt op.

Imens skylles rucola-salaten, rives i små stykker og kommes
i en skål. Salaten vendes med
2 spsk olivenolie og saften fra en 1/2 citron.
SERVERING
Servér salaten til kalve-ragout'en og giv frisk brød til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Kogning af majs     Grov go'e boller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Æblekage med kokos     Porrer i fad med oksekød     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Blommetrifli     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Den bedste Kylling i Karry!     Spagetti carbonara     Bedstemor Ands æbletærte II     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet krondyrfilet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]