Annoncering | Mobil/tablet version | 253 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.400 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe

En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe

En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(98)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.995
Visninger
291
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ca. 700 g dansk kalveinderlår
2 skalotteløg
500 g svampe
(eller champignons)
6 dl kalvefond/bouillon
maizena
1 bdt estragon
2 spsk olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
1 bakke rucola-salat
2 spsk olivenolie
saften fra ½ cirton
frisk bagt brød


SÅDAN GØR DU
Når det er sæson for vilde svampe som Karl Johan, kantareller, trompetsvampe osv., bliver det en meget elegant ret, men den e nu også ganske god og yderst velsmagende med almindelige mark-champignons.

Skær kalveinderlåret i blyantstykke strimler på ca. 3 cm længde. Varm en stegepande med høje sider (sautérpande) op, varm lidt olie på den og brun kødstrimlerne hurtigt på alle sider. Tag kødet af panden og hold det lunt - læg det på en stor tallerken og dæk med stanniol.

Pil skalotteløgene og hak dem fint. Rens svampene og skær dem i passende stykker. Varm så lidt mere olie på sautér-panden og steg løg og svampe til de er gyldne. Så kommes kalvefonden/bouillonen ved, og saucen jævnes med maizena til en passende konsistens.

Kom kødet tilbage i saucen og vend finthakkede estragonblade i. Smag til med salt og peber og lad det blive varmet godt op.

Imens skylles rucola-salaten, rives i små stykker og kommes
i en skål. Salaten vendes med
2 spsk olivenolie og saften fra en 1/2 citron.
SERVERING
Servér salaten til kalve-ragout'en og giv frisk brød til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Boller i Karry (mælkefri)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Bechamel-sauce.     Nemme pølsehorn     Gullasch med kartoffelmos     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Grov go'e boller     Mormors Stegte sild i eddike     Græske frikadeller     Hakket Oksekød med Hvidkål     Grønne asparges med bacon     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com