opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.901 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe

En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe

En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(98)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.007
Visninger
296
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ca. 700 g dansk kalveinderlår
2 skalotteløg
500 g svampe
(eller champignons)
6 dl kalvefond/bouillon
maizena
1 bdt estragon
2 spsk olivenolie til stegning
salt og friskkværnet peber
1 bakke rucola-salat
2 spsk olivenolie
saften fra ½ cirton
frisk bagt brød


SÅDAN GØR DU
Når det er sæson for vilde svampe som Karl Johan, kantareller, trompetsvampe osv., bliver det en meget elegant ret, men den e nu også ganske god og yderst velsmagende med almindelige mark-champignons.

Skær kalveinderlåret i blyantstykke strimler på ca. 3 cm længde. Varm en stegepande med høje sider (sautérpande) op, varm lidt olie på den og brun kødstrimlerne hurtigt på alle sider. Tag kødet af panden og hold det lunt - læg det på en stor tallerken og dæk med stanniol.

Pil skalotteløgene og hak dem fint. Rens svampene og skær dem i passende stykker. Varm så lidt mere olie på sautér-panden og steg løg og svampe til de er gyldne. Så kommes kalvefonden/bouillonen ved, og saucen jævnes med maizena til en passende konsistens.

Kom kødet tilbage i saucen og vend finthakkede estragonblade i. Smag til med salt og peber og lad det blive varmet godt op.

Imens skylles rucola-salaten, rives i små stykker og kommes
i en skål. Salaten vendes med
2 spsk olivenolie og saften fra en 1/2 citron.
SERVERING
Servér salaten til kalve-ragout'en og giv frisk brød til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet En hurtig ragout af kaveinderlår med vilde, blandede svampe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bacon laks     Gullash på min måde.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Stegt flæsk m. persillesovs     Mac N Cheese     Varme hveder     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Rabarber- og stikkelsbærkage     Helstegt Oksestriploin     Sellerifrikadeller de bedste.     Grønsagsgratin     Maskeret blomkål med rejer     Tunmousse      Butterbeer (smør øl som de drikker i harry potter)     Citron sirup     Langtidsstegt oksemørbrad     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke     Marinerede flanksteak     Spidskål på panden med kylling og bacon      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]