opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med

Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med

Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(275)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
91.603
Visninger
2.957
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 dansk kalvemørbrad, ca. 800 g
4 dl kalvefond (bouillon)
4 dl piskefløde
1 bdt bredbladet persille
200 g frisk spinat
(ell. dybfrost)
1/2 kg grønne bønner
(eller snitbønner)
saften fra 1/2 citron
evt. lidt frisk merian
2 spsk olivenolie til stegning
2 spsk smør til stegning
salt og friskkværnet peber
1 kg aspargeskartofler


SÅDAN GØR DU
Varm olie og smør på en pande og brun mørbraden på alle sider. Krydr den med lidt salt og peber. Læg så mørbraden i en smurt bradepande (ell. i et ildfast fad) og sæt den ind i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 35 minutter. Sæt samtidig aspargeskartoflerne over og lad dem koge ca. 20 minutter.

Tag mørbraden ud af ovnen, når tiden er gået, og lad den hvile i 10 - 15 minutter, inden der skæres af den.

Kom fonden/bouillonen i en gryde og kog den forsigtigt sammen med piskefløden, til den bliver cremet. Skyl persillen og spinaten og pluk spinatbladene af. Blend saucen med persille og spinatblade til en tæt, grøn sauce. Kom saucen tilbage i gryden, smag til med salt og peber og varm den op igen.

Nip spidserne af de grønne bønner og blanchér dem i kogende vand med en lille smule salt i 3-4 minutter. Tag dem op af gryden og læg dem i en si, så vandet kan dryppe fra. Varm så olie på en pande og rist bønner ne et par minutter. Krydr dem med salt, peber og citronsaft og vend de plukkede merianblade i


Skær enderne af mørbraden og skær så resten af den i 4 stykker. Stil dem på højkant på hver sin tallerken - det ser flot ud - kom den gode sauce ved, anret bønnerne rundt om og servér med de kogte, pillede aspargeskartofler.
SERVERING
HUSK: Ved spisningen skal hver person lægge sit mørbradstykke ned, før der skæres "bidder" af det. Ellers kommer man til at skære på langs af kødtrådene, og så bliver kødet trevlet. Altså: læg kødstykket ned og skær på tværs af kødtrådene.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Nachos m/kylling     Rabarber- og stikkelsbærkage     Rejeroulade med spinat.     Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Den bedste ungarske gullasch     Forloren pindsvin     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Hannes vafler.     Krydder frikadeller     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     Banankage uden æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]