opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sveskemousse på makronbund

Sveskemousse på makronbund

Sveskemousse på makronbund
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(99)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.786
Visninger
108
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
120 g svesker uden sten
2 dl vand
4 spsk. sukker
2 spsk. portvin
2 blade husblas
1 dl syrnet fløde (9%)
2 stiftpiskede æggehvider

Makronbund:
100 g letknuste makroner
½ dl portvin


SÅDAN GØR DU
Udblød sveskerne i vandet i 4 timer. Læg husblassen i blød i 5 min i koldt vand. Smelt det over vandbad i det vand, der hænger ved. Blend sveskerne groft sammen med ud-blødningsvand, sukker og portvin. Rør husblas og syrnet fløde i de mosede svesker og stil det på køl. Pisk æggehviderne stive og rør dem i sveskemoussen, når den begynder at stivne. Læg makronerne i bunden af en skål og stænk med portvin. Fordel den let stivnede sveskemousse ovenpå makronbunden. Moussen stivner færdig i køleskabet i yderligere 2 timer.
SERVERING
Server dessertsovs. ( hvis du kan finde opskriften *SS* )
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sveskemousse på makronbund opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sveskemousse på makronbund fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sveskemousse på makronbund, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pandekage/wraps med røget laks     Orientalsk gryderet     suppebrød     Bagels med Gravad laks og rygeost-creme     Vinduerand     Kløbenboller     Pastasalat     Squash suppe cremet     Fløderand     CHOKOLADEMOUSSE MED KOKOS     Madbrød med rosmarin     championbøffer     Mørbrad med Danablue fyld     linse salat     Trine´s pastasovs     Bønner i bacon     Vildtragout med champignon og rosmarin      Brombærsauce t/vildt     Svinemørbrad i flødesauce     Sømandens drøm     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]