opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oksekødsruller fyldt med svampe i svøb af kalvebacon på damp

Oksekødsruller fyldt med svampe i svøb af kalvebacon på damp

Oksekødsruller fyldt med svampe i svøb af kalvebacon på damp
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(51)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.476
Visninger
198
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
8 tynde skiver (ca 600g i alt) okseyderlår (a la benløse fugle )
16 skiver kalvebacon

200 g østershatte
olie
1 skalotteløg
2 spsk grovsennep
salt og peber
olie
1 dl oksebouillon

200 q rensede jordskokker
25g smør
1 dl vand
salt & peber

Til saucen:
2 skalotteløg
olie
1 spsk grovsennep
2 dl oksebouillon
1 dl piskefløde
marizena - mel
salt & peber

250g qrønne bønner
frisk brød


SÅDAN GØR DU
1. Skær stokkene af østershattene og riv hatten i lange strimler, rist dem på en varm pande i lidt olie.

2. Kødskiverne duppes tørre med lidt køkkenrulle og bankes let. Smør lidt sennep og lidt finthakket skalotteløg på hver skive. Fordel de stegte østershatte på kødskiverne, krydr med salt og peber. Rul så skiverne
sammen og sæt en kødnål eller tandstikker i hver rulle for at holde dem sammen. Rul nu 2 skiver bacon rundt om hver kødrulle og sæt dem fast med samme kødnål eller tandstikker. En stegegryde eller dyb pande varmes op med lidt olie og rullerne brunes forsigtigt af på alle sider. Hæld så bouillonen ved kødet, læg låg på panden og skru ned for varmen. Herefter simrer kødet ca. 10 minutter.

3. Tag kødrullerne op og husk at fjerne kødnålene inden servering.

4. Jordskokkerne skæres i tynde skiver og svitses let i smør på en pande, tilsættes ca. l dl vand og dampes under låg ca. 5 minutter på panden. Smag til med salt og peber.

Senneps-flødesauce:
Hak skalotte løgene fint og svits dem i en gryde i lidt olie, tilsæt sennep og bouillon og lad det hele koge til det er jævnt. Tilsæt fløden og lad igen saucen koge igennem, jævn evt. med lidt Maizena-mel og smag til med salt og peber.
SERVERING
Anret rullerne oven på de dampede jordskokker & giv saucen til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Oksekødsruller fyldt med svampe i svøb af kalvebacon på damp opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Oksekødsruller fyldt med svampe i svøb af kalvebacon på damp fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oksekødsruller fyldt med svampe i svøb af kalvebacon på damp, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hannes vafler.     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Grov go'e boller     Kokos-kalkun     Nemme pølsehorn     Nemme flûtes     Blommetrifli     Omelet m. skinke og ost     Dagmartærte     Tunmousse      Gulerodskage (Rå)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Græsk-Yoghurt brød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Morgenbirkes - fryseegnede     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]