(Opskrift fortsætter under reklamen)

HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE

HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE
Henrik Schak

Opskrift glæde: (90 pers.)

Skøn og lækker opskrift på HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE har været besøgt 11906 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Sauce af:



Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud

1: Start med at rense hele portionen af frisk spinat. Fjern de groveste stilke og skyl spinaten meget omhyggeligt i flere hold koldt vand. Tør bladene let i køkkenrulle. Vej 100 gram store blade af til fyld i fisken og 250 gram til saucen.

2: Klargør fileterne, fjern evt. ben som sidder tilbage i fiskekødet. Halver fileterne på tværs. Skyl og tør dem i køkkenrulle.

3: Drys indersiden af fileterne med salt og peber. Fordel spinatblade på indersiden af fileterne. Rul dem lidt fast sammen om spinatbladene.

4: Smør et ovnfast fad med lidt smør. Læg rullerne tæt sammen i fadet med åbningen nedad. Dryp lidt citronsaft over og fordel små smørklatter øverst. Lad fadet stå køligt ca. 30 minutter, før det sættes i en 220 grader varm ovn i ca. 25 minutter, eller til rullerne er gennemvarme.

5: Til saucen skæres de rensede forårsløg i småstykker. Smelt 25 gram smør i en storbundet gryde og steg løgene bløde. De må ikke brunes. Hæld 250 gram spinatblade i gryden, og rør rundt indtil de er faldet let sammen. Varmen skal være stærk.

6: Hæld bouillon i, kog op og lad blandingen koge ca. 2 minutter uden låg, indtil bladene er faldet helt sammen.

7: Blend spinatblandingen. Hertil kan saucen gøres parat. Lad saucen køle hurtigt af. Dæk den til og stil den køligt.

8: Kog den blendede sauce op. Hæld 2 dl. piskefløde i og lad saucen koge lidt ind over kraftig varme i nogle minutter. Smag til med citronsaft, salt, peber og friskrevet muskat. Hvis nødvendigt tilsættes nu mere piskefløde.

9: Server saucen til de varme fiskeruller, sammen med nye kogte kartofler. Drys evt. kartoflerne med lidt hakket persille

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt