Annoncering | Mobil/tablet version | 212 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE

HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE

HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(90)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.634
Visninger
219
Print
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Henrik Schak

DU SKAL BRUGE
4 udbenede hornfisk (ca. 800 - 900 gram)
100 gram rensede spinatblade
citronsaft
ca. 30 gram smør
Sauce af:
25 gram smør
70 gram rensede forårsløg
250 gram rensede spinatblade
1 1/2 dl. hønsebouillon
2-2 1/2 dl. piskefløde (evt. fløde 13 %)
2 tsk. citronsaft
friskrevet muskatnød
salt og peber


SÅDAN GØR DU
1: Start med at rense hele portionen af frisk spinat. Fjern de groveste stilke og skyl spinaten meget omhyggeligt i flere hold koldt vand. Tør bladene let i køkkenrulle. Vej 100 gram store blade af til fyld i fisken og 250 gram til saucen.
2: Klargør fileterne, fjern evt. ben som sidder tilbage i fiskekødet. Halver fileterne på tværs. Skyl og tør dem i køkkenrulle.
3: Drys indersiden af fileterne med salt og peber. Fordel spinatblade på indersiden af fileterne. Rul dem lidt fast sammen om spinatbladene.
4: Smør et ovnfast fad med lidt smør. Læg rullerne tæt sammen i fadet med åbningen nedad. Dryp lidt citronsaft over og fordel små smørklatter øverst. Lad fadet stå køligt ca. 30 minutter, før det sættes i en 220 grader varm ovn i ca. 25 minutter, eller til rullerne er gennemvarme.
5: Til saucen skæres de rensede forårsløg i småstykker. Smelt 25 gram smør i en storbundet gryde og steg løgene bløde. De må ikke brunes. Hæld 250 gram spinatblade i gryden, og rør rundt indtil de er faldet let sammen. Varmen skal være stærk.
6: Hæld bouillon i, kog op og lad blandingen koge ca. 2 minutter uden låg, indtil bladene er faldet helt sammen.
7: Blend spinatblandingen. Hertil kan saucen gøres parat. Lad saucen køle hurtigt af. Dæk den til og stil den køligt.
8: Kog den blendede sauce op. Hæld 2 dl. piskefløde i og lad saucen koge lidt ind over kraftig varme i nogle minutter. Smag til med citronsaft, salt, peber og friskrevet muskat. Hvis nødvendigt tilsættes nu mere piskefløde.
9: Server saucen til de varme fiskeruller, sammen med nye kogte kartofler. Drys evt. kartoflerne med lidt hakket persille
SERVERING
Da der anvendes spinat til denne ret, må den ikke genopvarmes, hvorfor en evt. rest skal spises kold

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]